![]() |
ANKIETA NA JESIENNĄ CHANDRĘ "KKNP" - Printable Version +- D2LoD.net - Diablo II Private Server (https://d2lod.net) +-- Forum: D2Realm (https://d2lod.net/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Dyskusje & Sugestie (https://d2lod.net/forumdisplay.php?fid=3) +--- Thread: ANKIETA NA JESIENNĄ CHANDRĘ "KKNP" (/showthread.php?tid=556) |
RE: ANKIETA NA JESIENNĄ CHANDRĘ "KKNP" - Horrorshow - 10-09-2021 To najlepsza możliwa opcja w mojej ocenie ![]() ![]() RE: ANKIETA NA JESIENNĄ CHANDRĘ "KKNP" - dejv87 - 10-09-2021 Jak jest fizyczna możliwość to NLD jak najbardziej. Będzie więcej farmiących ludzi na LD i i jakieś wrzosy będzie łatwiej skręcić po godzinach dropów ![]() ![]() RE: ANKIETA NA JESIENNĄ CHANDRĘ "KKNP" - Gambler - 10-09-2021 Wiadomo nie każdemu podpasuje ale przez lata kariery w D2 z doświadczenia wiem że piątek zawsze był dobra opcja stosowana na wielu realmach RE: ANKIETA NA JESIENNĄ CHANDRĘ "KKNP" - Horrorshow - 10-09-2021 Czasami rozumiem podejście K ![]() Jebane 24 godziny w tą czy w tą w farmie nikogo nie zbawia a logika podpowiada mi że najfajniej żeby zasiadło do resetu możliwie najwięcej osób. Najwięcej tzn nie ja, Ty i my tylko ewentualnie zaczynający z zewnątrz. Uważam że mając z urzędu wolny poniedziałek jest ok by była to niedziela. Piatek ludzie robią i na zmiany albo mają nockę jeszcze podobnie z sobota. Hm? Tak myślę sobie o większości. Więc proponuje już nie drążyć daty bo i tak nie wszystkich się zadowoli.. Bo gniew na nas spadnie ![]() RE: ANKIETA NA JESIENNĄ CHANDRĘ "KKNP" - dejv87 - 10-09-2021 Jasna sprawa, że to musi być jednoosobowa decyzja bo wszystkich nie jesteśmy w stanie zadowolić nigdy. Najważniejsze aby termin był podany z wyprzedzeniem ( jaki by on nie był ). Pełna zgoda, że 24 czy 72h nie robi żadnej różnicy. Powiedzmy ja mogę iść do pracy nawet 1 listopada czy 25 grudnia bo mam pracę jaką mam więc dla mnie 16 maja ( czy inny losowy dzień ) czy 25 grudnia nie jest dniem wolnym. Ja tam mogę zacząć nawet tydzień później byle móc zacząć ![]() Nie można jednak odmówić logiki Gamblerowi, że piątek przed długim weekendem byłby dobrą opcją. Podsumowując, dla mnie jeden chuj kiedy ważne aby pograć ! ![]() RE: ANKIETA NA JESIENNĄ CHANDRĘ "KKNP" - Gambler - 10-09-2021 Ja tam nie forsuje tej daty tylko uważam że lepiej piątek ale niech będzie jaka będzie dejv ma rację byle pograć a horror zawsze się że mną spierać musi bo jest grzechotnikiem - ![]() RE: ANKIETA NA JESIENNĄ CHANDRĘ "KKNP" - Horrorshow - 10-09-2021 Ty ruro wcale nie to miałem na celu ![]() RE: ANKIETA NA JESIENNĄ CHANDRĘ "KKNP" - Gambler - 10-09-2021 Ty zadziobany przez bociana chrabaszczu spójrz na to tak że to nie jest dzień wolny zwykły tylko poczciwi ludzie pójdą na groby gdzieś pojadą jak mają dalej i nie pograją też i sądzę że taka jest wiekszosc a nie ci pracujący ale już obojętnie żeby tylko ten reset byl RE: ANKIETA NA JESIENNĄ CHANDRĘ "KKNP" - Horrorshow - 10-09-2021 Vateusz Wam zamknie cmentarze kknp RE: ANKIETA NA JESIENNĄ CHANDRĘ "KKNP" - dejv87 - 10-09-2021 Gdyby jeszcze ustalić jakieś zasady na przyszłość np. nagroda za 99 lvl, brak resetu przez x czasu, brak eventów przez x czasu ( najlepiej wcale ![]() |