![]() |
|
Temporary Lock - Printable Version +- D2LoD.net - Diablo II Private Server (https://d2lod.net) +-- Forum: D2Realm (https://d2lod.net/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Problemy & Skargi (https://d2lod.net/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Temporary Lock (/showthread.php?tid=733) Pages:
1
2
|
RE: Temporary Lock - Konnichiwa - 01-25-2026 (01-24-2026, 10:58 PM)Horrorshow Wrote: To cudowne zjawisko, że znaleźliście nić porozumienia podczas gdy żaden z Was "dwóch" nie odzywa się publicznie. To jest jakiś absurd... Za to że zagrałem z innym graczem dostaję teraz cały akapit domniemań i pomówień jako że niby ja i rzoliborz to jedna i ta sama osoba. Hipoteza już jest określona. Tak czy inaczej bo z jednej strony sytuacja to jest kuriozum ale chciałbym w sposób transparentny wyjaśnić swoją perspektywę. Jak zacząłem grać solo na serwerze to gracz rzoliborz pomógł mi na starcie - zrobił taxi dla mojego hammera i dał jakieś bardzo basic itemy. Później jeszcze kilka razy graliśmy ze sobą. Co do wczorajszego dnia to jak się zalogowałem to widziałem że sporo osób siedzi afk w lobby, powiedziałem cześć i poszedłem męczyć Travi. Nie wiem co robił w tym czasie gracz rzoliborz bo cały czas latałem Travi więc lobby mi tylko "migało". Po moich x grach rzoliborz wbił czarodziejką do mnie na grę i uzgodniliśmy że zrobimy taxi. Założyłem dodatkowe konta i rozpoczęliśmy taxi. Jak byliśmy w a2 to zobaczyłem że konta dostają po kolei lock. Ba, nawet próbowałem się dowiedzieć co jest powodem i pisałem do Ciebie Horrorshow z zapytaniem co zrobiłem nie tak, ale prócz odpowiedzi że jesteś online nie wyjaśniłeś w żaden sposób całej sytuacji. Spoko, pojawił się temat na forum ale osobiście myślę że bardziej profesjonalnym i uprzejmym byłoby również odpowiedzenie na moje zapytania w grze. Nie odzywam się publicznie bo: 1. cały czas latam Travi, 2. jak nie latam travi to siedzę afk w lobby bo i tak mam włączonego kompa i diablo przez wiele godzin w dniu. 3. Jakoś nie mam specjalnej potrzeby ekstrawersji bo odczuwam vibe że tu chyba siedzi kilku starszych doświadczeniem graczy i też skrobią swoją rzepkę. A przynajmniej taki vibe odebrałem do tej pory jak patrzę na gry i sposób komunikacji. Niemniej jednak byłem też na niedawnym brh gdzie grali użytkownicy PRS i luckystrike (i może ktoś jeszcze ale chyba tylko dwaj dorzucali swoje postacie). Także tak, to jest moja perspektywa i jak widać rozbijają się gdzieś Twoje domniemania. Nie chciałbym w żaden sposób sprawiać kłopotów czy żyć w złej komitywie z administracją/moderacją, ale nie ukrywam że te teorie czy też zarzuty są po pierwsze nietrafione a po drugie krzywdzące. Jeżeli jest jakiś sposób by finalnie wyjaśnić sytuację jestem jak najbardziej za tym. Może faktycznie pomysł rzoliborza żebyśmy wbili na jedną grę a wy posprawdzacie co trzeba jest właściwym. RE: Temporary Lock - PRS - 01-25-2026 (01-25-2026, 01:31 PM)Konnichiwa Wrote: To jest jakiś absurd... Za to że zagrałem z innym graczem dostaję teraz cały akapit domniemań i pomówień jako że niby ja i rzoliborz to jedna i ta sama osoba. Hipoteza już jest określona. To nie jest "kuriozum", ani żaden "absurd". Latanie na multi koncie, tym bardziej na grach z hasłem to coś, co tak naprawdę z miejsca powinno skutkować perm banem. To jest/było coś normalnego na wielu prywatnych serwerach - nie można tworzyć multi ACC i kropka. Latanie z kimś kto lata na multi koncie na grze z hasłem oprócz tego, że jest to złamanie pkt regulaminu o grach z hasłem, siłą rzeczy daje podstawę co najmniej do dalszych podejrzeń. RE: Temporary Lock - Horrorshow - 01-25-2026 Perm ban w mojej ocenie, tożsame hasła na wszystkich wymienionych kontach wskazują na jednego właściciela. Historia o tym że poznaliście się tutaj i nadaliście sobie niemalże identyczne hasła do kont jest z czapki. RE: Temporary Lock - kaziu - 01-25-2026 @PRS @HorrorShow Macie wolną rękę. Nie wtrącam się. |