Co bym chętnie widział na nowym ladderze - Printable Version +- D2LoD.net - Diablo II Private Server (https://d2lod.net) +-- Forum: D2Realm (https://d2lod.net/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Dyskusje & Sugestie (https://d2lod.net/forumdisplay.php?fid=3) +--- Thread: Co bym chętnie widział na nowym ladderze (/showthread.php?tid=559) |
RE: Co bym chętnie widział na nowym ladderze - dejv87 - 10-21-2021 Ja tam jestem usatysfakcjonowany Najbardziej cieszy mnie punkt 3 RE: Co bym chętnie widział na nowym ladderze - Horrorshow - 10-21-2021 jeżeli czyszczenie tych ann jest jakoś czasochłonne to może wyczyścić wszystko włącznie z kontami jeżeli miało by to uprościć sprawę, i sobie każdy od nowa założy te 8 kont... lepiej każdemu z osobna kliknąć 8 razy nazwę niż masz się tam produkować Kaziu A rzeczywiście jak mają mieć socjalistycznie równo to bez ułatwionych kanałów komunikacji czy to do oferowania świeżego towaru czy innych ustawek będzie tylko kanał i forum służyć RE: Co bym chętnie widział na nowym ladderze - kaziu - 10-21-2021 Zrobiłem porządek z ANN. ANN zachowali: Horror, PRS, Luckystrike oraz Maciejko. Starania o ANN zaczynamy od nowego sezonu. RE: Co bym chętnie widział na nowym ladderze - Gambler - 10-22-2021 No właśnie czytam i czułem że tak będzie dlatego nie chciałem zabierania Ann są równi i rowniejsi dobra horror jest w adm jasna sprawa Prs tak walczył o wyczyszczenie Ann a wyszło sprawiedliwie? RE: Co bym chętnie widział na nowym ladderze - PRS - 10-22-2021 To normalne, że administracja powinna mieć ann, a co do mnie to ja go nie potrzebuję ;p I tak sobie wywalczę wbijając odpowiedni lvl RE: Co bym chętnie widział na nowym ladderze - dejv87 - 10-22-2021 Zgadzam się z PRS co do administracji - ann powinni mieć. Dodatkowo Lucek naklepał tyle 99, że jeżeli Kaziu chce mu ann zostawić to nie widzę w tym nic złego. Znając tego świra to nawet jakby mu zabrali bo w kilka dni by miał z powrotem bo nie oszukujmy się wymagania nie są jakoś nadmiernie wygórowane i 95 lvl jest realny dla każdego śmiertelnika. Nie widzę, też jakiejkolwiek realnej przewagi w posiadaniu ann poza lekkim ułatwieniem w ofercie swoich dóbr. RE: Co bym chętnie widział na nowym ladderze - Gambler - 10-22-2021 Administracja owszem zgadzam się napisałem że ok. 99 też wbilem jako jedyny HC 99 i co z tego jak wszyscy to wszyscy nie widzę powodu żeby pozostałym zostawiać Ann nie ma ich w administracji. Prs ja też wbije lvl po Ann ale chodzi mi o jakąś sprawiedliwość RE: Co bym chętnie widział na nowym ladderze - Horrorshow - 10-22-2021 A Maciej kupił sobie na oeliksie RE: Co bym chętnie widział na nowym ladderze - kaziu - 10-22-2021 Horror - pierwszy gracz, pomaga mi PRS - pomaga mi, tworzy banery Lucek - pomaga mi przy modowaniu Maciej - pomaga mi Tyle w temacie, nie ma tu przypadkowych osób. Zostawiłem ANN, osobom które pomagają mi pchać serwer do przodu. RE: Co bym chętnie widział na nowym ladderze - pszczola548 - 10-23-2021 (10-21-2021, 08:00 PM)Horrorshow Wrote: jeżeli czyszczenie tych ann jest jakoś czasochłonne to może wyczyścić wszystko włącznie z kontami jeżeli miało by to uprościć sprawę, i sobie każdy od nowa założy te 8 kont... lepiej każdemu z osobna kliknąć 8 razy nazwę niż masz się tam produkować Kaziu ann sie nadaje danemu userowi przez cg "command group " 2 Ja slabo bywam ale czytam forum moje sugestie Horror:Admin/ rzeczowo mowi zna sie na pvp/pvm doradza ludziom a to wielka zaleta i pewnie nie tylko to tak krotko PRS: ladne grafy/bannery/avy itd tez pomoc mozna uzyskac bez problemu taka moja opinia kazik powinies to docenic bo masz ludzi wporzo |