Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
znikające dialogi
Chcę grać w D2 razem z moją żoną, która będzie w to grała po raz pierwszy. W wersji, którą ściągnąłem z forum, kwestie dialogowe od razu się wyłączają, przez co odbierają poniekąd część doświadczania diablo. Da się jakoś wyłączyć opcję automatycznego kończenia rozmów?

Bądź co bądź D2 opowiada jakąś historię, a także są tam opisy questów. Jeśli ma poznać Diablo, to musi też poznać historię Uśmiech
Reply
Nie mam pojęcia nigdy na to nie zwróciłem uwagi. Może któryś z chłopaków Ci pomoże.
FenixIT.pl - Administracja serwerami
Reply
(05-25-2025, 07:41 PM)kaziu Wrote: Nie mam pojęcia nigdy na to nie zwróciłem uwagi. Może któryś z chłopaków Ci pomoże.

Myślałem, że może to być kwestia MapHacka, ale nie. Prawdopodobnie jest to kwestia moda niestety Smutny
Reply
(05-26-2025, 12:53 PM)B1.0 Wrote:
(05-25-2025, 07:41 PM)kaziu Wrote: Nie mam pojęcia nigdy na to nie zwróciłem uwagi. Może któryś z chłopaków Ci pomoże.

Myślałem, że może to być kwestia MapHacka, ale nie. Prawdopodobnie jest to kwestia moda niestety Smutny

Sprawdziłem. To nie nasz mod. U mnie dialogi działają normalnie. Pobierz grę z forum.
Reply
(05-26-2025, 09:04 PM)kaziu Wrote:

Sprawdziłem. To nie nasz mod. U mnie dialogi działają normalnie. Pobierz grę z forum.

pobrałem grę z linka, który mi wysłałeś w innym wątku Uśmiech U mnie i u żony na różnych komputerach jest tak samo.
Reply
(05-27-2025, 10:28 AM)B1.0 Wrote:
(05-26-2025, 09:04 PM)kaziu Wrote:

pobrałem grę z linka, który mi wysłałeś w innym wątku Uśmiech U mnie i u żony na różnych komputerach jest tak samo.

Ja też mam grę z forum i normalnie dialogi działają.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)