D2LoD.net - Diablo II Private Server
Diablo II HD [BETA] - instrukcja instalacji HD moda - Printable Version

+- D2LoD.net - Diablo II Private Server (https://d2lod.net)
+-- Forum: D2Realm (https://d2lod.net/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Ogłoszenia (https://d2lod.net/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Diablo II HD [BETA] - instrukcja instalacji HD moda (/showthread.php?tid=558)

Pages: 1 2 3 4 5

RE: Diablo II HD [BETA] - instrukcja instalacji HD moda - g2xod - 10-15-2021

Mam 4 do wyboru, ale tylko w wersji angielskiej.
[Image: 1300.png]
[Image: 1080.png]

e:
MH dziala Uśmiech

RE: Diablo II HD [BETA] - instrukcja instalacji HD moda - kaziu - 10-15-2021

Mi D2Loader nie działa.

RE: Diablo II HD [BETA] - instrukcja instalacji HD moda - Arsey - 10-17-2021

Hmm.
Wykonalem wszystkie kroki po kolei pare razy i za cholere nie mam mozliwosci zmiany tej rozdzielczosci.
Wyglada to tak, jakby w ogole ten mod sie nie ladowal.
Jakies podpowiedzi w czym moze byc problem?

RE: Diablo II HD [BETA] - instrukcja instalacji HD moda - kaziu - 10-18-2021

Panowie Diablo II HD MOD, jest oficjalnie dodany do naszego moda Realm'owego. Rozdzielczość maksymalna jest ograniczona do 1068x600 co wydaje mi się dobrym kompromisem między komfortem wizualnym, a zasięgiem widzenia. Na serwerze dozwolone jest używanie tylko tej wersji moda, za pozostałe grozi BAN.

Do pobrania w dziale download lub tutaj.

Rozpakowujecie całą paczkę do katalogu gry.

Proszę zgłaszać błędy bezpośrednio do mnie, z tego co zauważyłem to lepiej uruchamiać za pomocą D2Loadera, nie wyświetla błędów po zamknięciu gry.

RE: Diablo II HD [BETA] - instrukcja instalacji HD moda - xacerrr - 10-18-2021

Właśnie sprawdziłem, wszystko działa, trochę dziwnie to wygląda, ale pewnie kwestia przyzwyczajenia Uśmiech

RE: Diablo II HD [BETA] - instrukcja instalacji HD moda - PRS - 10-19-2021

MapHack też jest zmieniony ? Bo widzę, że jest zawarty w paczce

RE: Diablo II HD [BETA] - instrukcja instalacji HD moda - kaziu - 10-19-2021

(10-19-2021, 12:36 AM)PRS Wrote: MapHack też jest zmieniony ? Bo widzę, że jest zawarty w paczce

MapHack nie zmieniony, tylko dodany do paczki żeby ludzie po internetach nie szukali.

RE: Diablo II HD [BETA] - instrukcja instalacji HD moda - Arsey - 10-20-2021

To ja mam takie glowne pytanie: Jednym z punktow, aby ten HM mod dzialal jak usuniecie zgodnosci z Windowsem XP w ustawieniach exe'ka.
Tylko jak sie wylaczy ta zgodnosc to wtedy przestaje dzialac mapa na srodkowym przycisku myszy. Ktos ominal ten problem z HD modem?

RE: Diablo II HD [BETA] - instrukcja instalacji HD moda - Horrorshow - 10-20-2021

(10-19-2021, 06:16 PM)kaziu Wrote:
(10-19-2021, 12:36 AM)PRS Wrote: MapHack też jest zmieniony ? Bo widzę, że jest zawarty w paczce

MapHack nie zmieniony, tylko dodany do paczki żeby ludzie po internetach nie szukali.

To pytanie zrodziło się z uwagi na to co dodał za zdjęcia g2xod, który ma chyba nieco innego mh...

RE: Diablo II HD [BETA] - instrukcja instalacji HD moda - Luigi - 10-20-2021

Horror w "naszym" też wydaje mi się że można zmienić kolorki wyświetlania, i dodać takie licznikiUśmiech