![]() |
Druga Kraina - ankieta - Printable Version +- D2LoD.net - Diablo II Private Server (https://d2lod.net) +-- Forum: D2Realm (https://d2lod.net/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Dyskusje & Sugestie (https://d2lod.net/forumdisplay.php?fid=3) +--- Thread: Druga Kraina - ankieta (/showthread.php?tid=456) |
Druga Kraina - ankieta - kaziu - 09-06-2020 Tym razem proszę o udzielenie odpowiedzi w formie ankiety. RE: Druga Kraina - ankieta - Horrorshow - 09-06-2020 Może być ciekawie choć nie ma opcji ziemi obiecanej aka reset ![]() Myślę że warto by powisiała dłuższy czas (miesiąc) i zdążyli oddać głos niegdyś aktywni, a dzisiaj jakoby czasowo nieobecni gracze. RE: Druga Kraina - ankieta - maciejko1995 - 09-06-2020 Osobiście uważam że najlepszaą opcja byłoby zresetowanie obecnej krainy i stworzenie drugiej np. 1.11 lub nizszej, byłoby to ciekawe utrudnienie dla graczy którzy stawiają sobie wyższe cele wobec grania w diablo niżeli ciągłe nawalanie eventu bo jak można zauważyć gdy nie ma eventu ludzi można policzyć na palcach jednej ręki więc imo brak eventu = śmierć realmu. Natomiast stworzenie drugiej krainy współdziałającej z 1.13 dałoby wybór graczowi czego oczekuje od diablo jeżeli : Szybkie wzbogacanie sie na eventach i nic poza tym to idzie na 1.13 (granie eventu ma swoje zalety i wady o których wszyscy wiemy) Szukania wyzwań oraz urozmaicenia rozgrywki to idzie na 1.11(lub nizsza) Wybaczcie ze tak późno ale nie chciałem dostać rykoszetem w chwili trwania ostrej wymiany zdań. Ponadto żadna z powyższych opcji ankiety mnie nie przekonuje więc pozostawiam was z moją opinia na temat dalszych losów realmu zamieszczona powyżej ![]() RE: Druga Kraina - ankieta - PRS - 09-06-2020 Interesują mnie dwie kwestie odnośnie ewentualnej krainy 1.11. Czy byłby na niej mod realmowy ? Czy zostałaby wprowadzona usługa resetu skilli ? RE: Druga Kraina - ankieta - kaziu - 09-06-2020 (09-06-2020, 09:02 PM)PRS Wrote: Interesują mnie dwie kwestie odnośnie ewentualnej krainy 1.11. Czy byłby na niej mod realmowy ? Czy zostałaby wprowadzona usługa resetu skilli ? Tak, jak napisałem klasyczna kraina bez ułatwień. RE: Druga Kraina - ankieta - PRS - 09-06-2020 (09-06-2020, 09:41 PM)kaziu Wrote:(09-06-2020, 09:02 PM)PRS Wrote: Interesują mnie dwie kwestie odnośnie ewentualnej krainy 1.11. Czy byłby na niej mod realmowy ? Czy zostałaby wprowadzona usługa resetu skilli ? Ok, dzięki. To na razie głosuję na opcję nr 1, jednocześnie nie będę przeciwny drugiej krainie jeżeli ktoś wpadnie na ciekawy pomysł ;p Mod realmowy to kwestia funkcjonalności a nie ułatwienie. IMO jak byśmy mieli grać bez moda, to można iść już po całości w klasykę i wprowadzić przykładowo 1.09. Między 1.11 a 1.13 aż TAK dużej różnicy jednak nie ma. RE: Druga Kraina - ankieta - ciemne_aleje - 09-07-2020 Osobiście jestem za 1.09 RE: Druga Kraina - ankieta - Arsey - 09-07-2020 1.09d to by bylo cos ![]() Jednakze, 1.09d PvM jest dosyc specyiczne i uwazam, ze kraina by nie przerwała na dluzsza mete. Takie jest moje odczucie. RE: Druga Kraina - ankieta - dejv87 - 09-08-2020 Tylko żeby się nie zapędzić z tym 1.11 "bez ułatwień". Kilka rzeczy: anniego nie będzie możliwości zdobycia (bez zmian 3 cyfrowa ilość sojów odpada). Mała skrzynka, mh trzeba przerobić, loadera chyba też. Najlepiej by było się skontaktować z poprzednim właścicielem serwera bo on może mieć kopie zapasowe bo jednak 1.11 długo hulało to by nie było dodatkowej pracy. Bez tych "gadżetów" może nie być już tak przyjemnie ![]() ![]() RE: Druga Kraina - ankieta - OldBoy - 09-09-2020 Kraina PvP moze byc pod 1.11 nawet. Jesli chodzi o PvM to reset aktualnej drabinki i jakis starszy patch, 1.13 nie jest zadnym wyzwaniem w tej grze |