![]() |
"Hide and seek" Gwiazdkowe Poszukiwania - Konkurs - Printable Version +- D2LoD.net - Diablo II Private Server (https://d2lod.net) +-- Forum: D2Realm (https://d2lod.net/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Konkursy (https://d2lod.net/forumdisplay.php?fid=26) +--- Thread: "Hide and seek" Gwiazdkowe Poszukiwania - Konkurs (/showthread.php?tid=598) |
"Hide and seek" Gwiazdkowe Poszukiwania - Konkurs - Horrorshow - 12-16-2021 Witam serdecznie i zapraszam do udziału w kolejnym konkursie z okazji Gwiazdeczki z serii "Hide and seek".
Zabawa polegać będzie na znalezieniu ukrytego, tajemniczego przedmiotu który zostanie gdzieś schowany na mapie w grze.
Z uwagi na to że gra mieści 8 uczestników, w zabawie będzie mogło wziąć udział tylko 7 graczy i ja czuwający nad przebiegiem zabawy. Rozważałem opuszczenie gry i udział 8 osób ale obawiam się że niepilnowani się pozabijacie.
TERMIN ZABAWY TO 24 grudnia 2021 roku godzina 21:00
ZASADY :- na mój sygnał przez ANN wejdziecie do mnie na grę o nazwie "POSZUKIWANIA" - gra będzie założona nieco wcześniej celem przygotowania zabawy, wejście przed tym sygnałem celem napisania czegokolwiek, lub bezcelowe wiąże się z dyskwalifikacją, proszę tam nie zaglądać przed wyraźnym komunikatem który nadam przed godziną 21:00; - poszukiwania odbędą się w trybie Softcore LoD na poziomie trudności PIEKŁO; - Po nadaniu sygnału do wejścia na grę wszyscy rzędem stają i czekają w Obozowisku Łotrzyc; - Podczas poszukiwania, w trakcie, jak i po - zabronione jest uruchamianie maphacka. Celem odkrycia mapy czy też aktywowania wciśniętego ALT - podświetlanie itemów na ziemi. Wejście na grę z maphackiem dyskwalifikuje uczestnika, nie będę zakładał kolejnej gry do poszukiwań. Proszę upewnić się że macie wyłączony maphack na tym oknie i koncie z którego będziecie brać udział w zabawie. - Wszyscy gracze zobowiązani będą po wejściu do gry zrobić test na maphack poprzez wpisanie komendy "/time" i zamieszczenie obrazka z jej widokiem w tym temacie. Zrzut ekranu należy wykonać w taki sposób ażeby była widoczna komenda i nazwa gry z aktywną mapą: ![]() - Na mój sygnał - rozpoczniecie poszukiwania, technika szukania jest dowolna, można z buta, ale dozwolone też jest używanie teleportu; - Po zakończeniu - a w szczególności ta osoba która znajdzie rzeczony przedmiot (jeśli się to komuś uda) nie wychodząc z tej gry, wykonuje czynność z testem poprzez wpisanie komendy "/time" i zamieszczenie screenshoota w tym temacie na dowód tego że podczas szukania nie był wspomagany maphackiem. Analogicznie jak przed przystąpieniem do zabawy. -Zwycięża ten, komu uda odnaleźć się ukryty sekretny item i wykona test na maphack po zakończeniu NIE OPUSZCZAJĄC GRY Myślę że zasady są dość proste i zrozumiałe, proszę o deklarację uczestnictwa -decyduje kolejność zgłoszeń poprzez wpisanie w tym temacie, proszę mieć na uwadze że to dzień Wigilii i być może nie każdemu będzie pasować. Zgłosić się może więcej niż 7 osób, w tym wypadku jeżeli ktoś z pierwszej siódemki wypadnie, jego miejsce może zająć kolejna osoba zgłoszona. Tak więc zapraszam wszystkich zainteresowanych w piątek 24 grudnia 2021 roku na Główny Kanał naszej Krainy ![]() Zbiórka poszukiwaczy około godziny 20:30 na czacie - również będę o tym informował poprzez ANN. Czego będziecie szukać? to już tajemnica, będzie to leżało gdzieś schowane w słonecznym, suchym, ciemnym i wilgotnym miejscu... W każdym razie z uwagi na brak maphacka żaden filtr nie zakłóci zobaczenie tego, co istotne. Kolor tego przedmiotu będzie raczej ułatwiający jego namierzenie jakaś zieleń, żółć lub złoty ![]() Jeżeli są jakieś wątpliwości proszę pisać, jeśli coś przyjdzie mi jeszcze do głowy poinformuje przed rozpoczęciem gry ![]() Oczywiście dla znalazcy szukanego itemu przewidziano nagrodę główną - w trybie SCL , a pozostali.... no zobaczymy ![]() Zapraszam do wspólnej zabawy i wpisywania się na listę uczestników POSZUKIWAŃ ![]() RE: "Hide and seek" Gwiazdkowe Poszukiwania - Konkurs - xPOW3Rx - 12-16-2021 #Pierwszy1111!!!!1111 RE: "Hide and seek" Gwiazdkowe Poszukiwania - Konkurs - black_ - 12-16-2021 (12-16-2021, 01:34 PM)Horrorshow Wrote: proszę o deklarację uczestnictwaBardzo proszę RE: "Hide and seek" Gwiazdkowe Poszukiwania - Konkurs - maciejko1995 - 12-16-2021 Również się pojawie ![]() RE: "Hide and seek" Gwiazdkowe Poszukiwania - Konkurs - xacerrr - 12-16-2021 i ja będę, nie ma to jak konkurs ![]() RE: "Hide and seek" Gwiazdkowe Poszukiwania - Konkurs - Hatebreed1906 - 12-20-2021 I ja też polatam ![]() RE: "Hide and seek" Gwiazdkowe Poszukiwania - Konkurs - Horrorshow - 12-24-2021 Zapraszam niezdecydowanych do udziału, w puli do wzięcia miłe niespodzianki - godzina rozpoczęcia będzie raczej pchnięta co by wszyscy zdążyli pojeść, popić i kulturalnie zasiąść na pół godzinki, obstawiam że nawet mniej czasu powinno zająć spenetrowanie wszystkich lokacji kilku graczom ![]() RE: "Hide and seek" Gwiazdkowe Poszukiwania - Konkurs - TeRRoR - 12-24-2021 To jak tak to może też wpadnę jak zdarzę RE: "Hide and seek" Gwiazdkowe Poszukiwania - Konkurs - xPOW3Rx - 12-24-2021 Hej, ja raczej nie zdążę. Mam robotę gwiazdora wieczorem RE: "Hide and seek" Gwiazdkowe Poszukiwania - Konkurs - g2xod - 12-24-2021 A ja mam takie pytanko, czemu gracze hc są pomijani w konkursach? Nagrody w mikołajkowy tylko SC, teraz też SC. |