01-02-2026, 06:34 PM
https://files.fm/u/qppjxx7m27
Mam problem z notorycznym błędem "Diablo II Error Halt Location: line#1383", który wyskakuje tylko w przypadku odpalania Diablo aplikacją w folderze. Tylko w tej opcji mam możliwość odpalenia diabła z lepszą grafiką i wejściem w opcję ctrl+O. Jeśli odpalam poprzez skrót zawierający "-w" błąd się nie pojawia, ale grafika jest sprzed ponad 20 lat i nie mam możliwości ustawiania ctrl+O
Sprawdzałem z MH lub bez, zrobiłem wyjątki w zaporze/antywirusie, robiłem test video, usuwałem pliki txt oraz każdą opcję dostępną na forum oraz internecie i nie mogę sobie poradzić z tymi błędem. Z góry dziękuję za pomoc.
Windows 11 pro
Intel HD Graphics 620
Mam problem z notorycznym błędem "Diablo II Error Halt Location: line#1383", który wyskakuje tylko w przypadku odpalania Diablo aplikacją w folderze. Tylko w tej opcji mam możliwość odpalenia diabła z lepszą grafiką i wejściem w opcję ctrl+O. Jeśli odpalam poprzez skrót zawierający "-w" błąd się nie pojawia, ale grafika jest sprzed ponad 20 lat i nie mam możliwości ustawiania ctrl+O
Sprawdzałem z MH lub bez, zrobiłem wyjątki w zaporze/antywirusie, robiłem test video, usuwałem pliki txt oraz każdą opcję dostępną na forum oraz internecie i nie mogę sobie poradzić z tymi błędem. Z góry dziękuję za pomoc.Windows 11 pro
Intel HD Graphics 620