Threads: 1
Forum Gold: 0 FG
Witam. Chciałem sobie pograć na waszym serwerze jednak przy wchodzeniu na wasz serwer dostaje powyższy błąd i gra sie crashuje. Dodam, że single player oraz bnet loguje się normalnie. Problem występuje tylko przy logowaniu na bramke D2Realm. Miał ktoś może podobny problem ?
Threads: 26
07-11-2020, 12:23 PM
(This post was last modified: 07-11-2020, 12:24 PM by Horrorshow.)
Jeżeli masz porównanie że logujesz się na battlenet tzn ze nie wgrałeś naszej bramki prawidłowo, po wykonaniu wszystkich czynności zgodnie z instrukcją nie masz możliwości połączenia się z battlenetem, tylko z d2realm.
Jeżeli do tej pory grałeś na innym serwie lub battlenecie najlepiej wyczyść pliki rejestru zrób reinstall i połącz się według instrukcji a na pewno zatrybi.
Threads: 1
Szczerze mówiąc to zanim założyłem ten temat przeglądałem wiele for w tym i to tutaj i jeszcze nie znalazłem rozwiązania. Pobrałem wszystkie pliki i patche z tego forum i zauważyłem nawet że inne serwery mi się normalnie odpalają. Problem jest gdy chce wejść na ten konkretny. Loader sie uruchamia, klikam battle.net na bramce d2realm i gra sie crashuje. Jak wspominałem wcześniej single player i reszta działa normalnie na tej kopii. Tylko ten serwer wywala błąd. No nic, próbuje dalej.
Threads: 26
07-11-2020, 04:18 PM
(This post was last modified: 07-11-2020, 04:19 PM by Horrorshow.)
Zwykle zestaw naprawczy w postaci czyszczenie rejestru reinstall itd pomagają podczas gdy nadal łączy z inną krainą lub nie chce się łączyć z tą. Do tej pory wszystkim chyba pomagało, może ten przypadek jest krytyczny po prostu; podziel się informacją jeżeli uda Ci się temu zaradzić. Może to jakaś zależność od systemu który masz na kompie, ale tu się nie popisze bo używam poczciwego win7, i o nowszych nie mam pojęcia i ich bolączkach.
Threads: 0
Niestety, ale nic z tego nie pomoglo.