(03-20-2020, 06:31 PM)Horrorshow Wrote: Witam, w tym dziale można znaleźć conajmniej kilka tematów zgłaszających podobne problemy. W niedawnym czasie serwer został przeniesiony na nowy osprzęt więc zakładam że docelowo miało to poprawić funkcjonowanie. Czysto niefachowo mogę tylko napisać że taki mamy klimat a poważniej to opisz bardziej szczegółowo swój/Wasz problem tzn. na którym GS-ie i jak często występują tego typu problemy. Tata jak zajrzy na forum na pewno chętnie przyjmie każda sugestię i uwagę i podzieli się nią z usługodawcą.GS był tylko jeden. Nie zależnie kto zakładał grę to były lagi. Przy pojawianiu się powyżej 5 wrogów wszystko zwalniało. Nie mieliśmy włączonych żadnych MH ani botów. Graliśmy po 21:00.
(03-20-2020, 08:10 PM)kaziu Wrote: Ja ostatnio nie miałem, żadnych lagów. Ktoś inny może potwierdzić problem. Pamiętaj, że teraz łącza w Polsce są przeciążone przez ogólnokrajową kwarantannę.Też tak myśleliśmy Dzięki za informacje. Póki co będziemy się wstrzelać w wolne okna transferu