10-24-2021, 06:43 PM
(This post was last modified: 10-24-2021, 06:49 PM by Horrorshow.)
je... karać nie wyróżniać. Filterek jest chyba całkiem ok podczas gdy się grało eventy i sypało tych gratów miliard, natomiast teraz; gdy już eventów nie uświadczymy myślę że nie ma to większego znaczenia czy będziemy widzieć pękniętą zbroję raz na jakiś czas na hellu i słabsze miksturki.
PRS na d2jsp gdy wrzuciłeś temat o naszym realmie i napisałeś że zabronione są czity i boty a MH jest dozwolone to ruszyła lawina agresji że czity zabronione a mh to też czit . Jak dla mnie to może go nie być wcale i całkiem zakazany w każdej postaci. Przecież każdy grający jakiś czas mniej więcej wie jak się szuka zejścia do następnego levelu hrabiny czy mefa lub baalka nie popadajmy w skrajności, a najlepsza metoda szukania gratów i hrs to czyścić wszystko, a brak drogowskazu jest tego najlepszym pomocnikiem!
no i pamiętajcie że są takie lokacje jak czeluść, prastare tunele czy cs.. w których sypie znakomicie i chyba szczególnie nie idzie się zgubić w drodze do nich
Obawiam się jak niektórzy gracze się odnajdą... c'nie Gambler?
PRS na d2jsp gdy wrzuciłeś temat o naszym realmie i napisałeś że zabronione są czity i boty a MH jest dozwolone to ruszyła lawina agresji że czity zabronione a mh to też czit . Jak dla mnie to może go nie być wcale i całkiem zakazany w każdej postaci. Przecież każdy grający jakiś czas mniej więcej wie jak się szuka zejścia do następnego levelu hrabiny czy mefa lub baalka nie popadajmy w skrajności, a najlepsza metoda szukania gratów i hrs to czyścić wszystko, a brak drogowskazu jest tego najlepszym pomocnikiem!
no i pamiętajcie że są takie lokacje jak czeluść, prastare tunele czy cs.. w których sypie znakomicie i chyba szczególnie nie idzie się zgubić w drodze do nich
(10-24-2021, 04:57 PM)kaziu Wrote:(10-24-2021, 04:40 PM)PRS Wrote: Brak wyświetlania ikonek mobów to jedyna zmiana w stosunku do starego cfg ?
Wyłączyłem jeszcze kilka opcji w tym filtr dropu, autotele i chickena.
Obawiam się jak niektórzy gracze się odnajdą... c'nie Gambler?