10-26-2021, 11:59 AM
Wydaje mi się że jakiekolwiek zmiany w maphacku są infantylne i nie mają sensu, ponieważ maphack to jedno ale jeszcze trzeba grać żeby z niego korzystać a odejmowanie modyfikacji i banowanie za ich używanie jest wedlug mnie zwyczajnie głupie bo co daje ten maphack ? Odkrywa mapę ? Filtruje loot ? Tego wszystkiego się można nauczyć poprzez przegranie setek albo tysięcy godzin. Ja po przegraniu w ressurected dziesiątek godzin jestem coraz bliżej opuszczenia SP bo zwyczajnie jestem leniwy i zmęczony podczas gdy muszę patrzeć na całą mapę zawalona itemami i szukać full rejuvuv. Bardzo bym nie chciał żeby napotkało mnie to i tutaj ... Uważam że obecny maphack jest kompletny i nie wymaga ZADNYCH modyfikacji. Apropo wyświetlania mobkow na mapie co imo nie ma sensu bo i tak trzeba zabić setki bosspqckow bo w sumie tylko o to chodzi. Więc różnica w tym czy ktoś zabije je szybciej bo je widzi czy na ślepo nic nie zmienia bo farmienie tego na cs to formuła długofalową.
Tyle ode mnie, nie uważam że nie wymaga on czyjegokolwiek zaangażowania oraz czasu.
Tyle ode mnie, nie uważam że nie wymaga on czyjegokolwiek zaangażowania oraz czasu.