10-27-2021, 06:18 PM
(10-27-2021, 05:14 PM)dejv87 Wrote: Jak będzie wyglądała procedura kontrolna w przypadku np. takim jak mój gdzie będę grał 1+7 będąc w pracy ? Kaziu do mnie napisze, że mam wysłać screen z komendą time, uploadować i podesłać mu na priv link ? Co w przypadku gdy nie odpiszę od razu bo będę akurat realizował zgłoszenie ?. Wrócę do gry za 2h ( obecnie covid się rozpędza ) więc mogę w ogóle nie wrócić przez wywaleniem gry i nie odpiszę wcale.
Jak będziesz to traktował? Pracę mam dość specyficzną i nawet w trakcie pisania z adminem mogę dostać wyjazd ( mało prawdopodobne ale możliwe ) i w przeciągu minuty wyjeżdżam. Piszę to zapytanie aby uniknąć niepotrzebnych niedomówień w przyszłości.
Jak zawsze będę w do takich sytuacji podchodził rozsądnie
(10-27-2021, 05:34 PM)PRS Wrote: Usunięta jest jedna linijka (która wcześniej była dozwolona) i tak poprawiony MH nazywa się "CZYSTYM", a przecież MH ma pierdylion innych opcji. Wyświetlanie fps, ilości life/many/dura/%exp w formie cyferek, wyświetlanie kills na grze/total od zalogowania, filtr, light radius, wyświetlanie immunów i resów mobów, wskaźnik do lokacji, ikonki shrine, ilość pkt stats zainwestowanych bez base pts, wyświetlanie progów, wyświetlanie własnych total res, mf, eg.
Ciężko zrozumieć, dlaczego wyświetlanie mobków stanowi taki problem, a pozostałe funkcje MH nie. Równie dobrze można by zbanować wszystko inne ;p
Od początku wiadomo było, że będą niedopowiedzenia i problemy przez to.
PRS tłumaczyłem Ci to już dla czego te pierdyliard opcji mnie nie interesuje, a tak jedna mnie boli.