11-27-2021, 02:14 PM
(11-27-2021, 01:01 PM)xacerrr Wrote: Witam również,Witam
Sicilian przepraszam bardzo... wszedłem do Ciebie na grę w nocy jak to bywało często zagadać i tyle, ale coś od razu wydało mi się podejrzane... odpisałeś mi w ciągu sekundy z DWÓCH RÓŻNYCH POSTACI (odpisałeś, to bardzo dużo powiedziane, bo ja o nic nie pytałem, tylko wszedłem na grę). Posiadam oczywiście zrzut ekranu tej sytuacji. Po chwili przewijałeś się kilkoma nowostworzonymi postaciami i zbierałeś rzekome dropy z rzekomych trisów, gdzie za Tobą biegałem a zachowanie Twojej postaci wskazywała na używanie czegoś na wzór bota... dodatkowo, gdy koleżeńsko poprosiłem Cię o wyjaśnienie tej sytuacji wszedłeś na drugie konto (rzekomo Twoja siostra) i nieudolnie próbowaliście udowodnić, że w tym samym czasie jesteście online. Oczywiście sytuacja była klarowna, w czasie gdy jedno konto rzucało jakiegos blizza, drugie stało w mieście i odwrotnie....
Uważam, że wszyscy poświęcamy tu dużo czasu i oczekujemy, że każdy gra uczciwie... Twój nieobiektywny wpis sugeruje, jakobym nie miał co innego do roboty, a bieganie za Tobą? Uwierz, że każdy woli farmić....
Gra tu wiele osób i względem nikogo nie było taki klarownej sytuacji jak u Ciebie....
Pozdrawiam wszystkich uczciwych graczy,
Acer
Po pierwsze - to nie bylo w nocy tylko ok. 6 rano mniej wiecej
Po drugie - kilka razy wczesniej wchodziles na moją grę (gdy grałem Amką i rozmawialiśmy)- wspominałeś, że polujesz na boty i już jednego masz upatrzonego.
Po trzecie - gdy gralem paladynem, wszedłeś na grę i również rozmawialiśmy.
"Rzekome Trisy" - no przepraszam - paladyn wchodzi do gry, bierze wp Travincal, leci i zabija rade i next gra.... Może to wygląda jak bot, ale sterowany przez człowieka/mnie... No bo co tam wiecej było do roboty? A jak się zabija pindla? - toż gra trwa 20 sekund mniej więcej...
Poza tym mówiłem nawet, że Rada jest przereklamowana, bo nic nie rzuca. Opowiadałem historyjkę o barbie, którym wbiłem 90 level i dropnąłem tylko jednego Vexa kilka lat temu.
No przepraszam - to znaczy bot z tobą rozmawiał?
Po czwarte - gdy przerzucałem śmieci, wyszedłem do wc. Wróciłem po kilku minutach - zobaczyłem, że stoisz w grze. Łącząc w myślach wszystko co było wcześniej (polowanie na boty), napisałem "Cześć, cześć"(ok, z właczonym CapsLOckiem) z gry mulka, który był otwarty "na wierzchu", a potem po zwinięciu okienka z mulkiem, ciągnąlem naszą wcześniejszą rozmowę. Ze skanu nie wynika, czy to było w TEJ SAMEJ sekundzie.... To TY tak twierdzisz... Równie dobrze mogło być dwie - trzy sekundy różnicy.
Po piąte - nasza późniejsza rozmowa, ktorą tu przywołujesz wyglądala dokładnie tak jak mówisz. Rzeczywiście, nie wiedziałem o co chodzi - i dalej nie wiem.
Po szóste - NIGDY nie wchodziłem do gry z konta mojej siostry. Caro9luty to CAŁKIEM inna osoba, nie ja. No ale skoro ty twierdzisz ze to ja - trudno, chyba Cię nie przekonam.
Upolowaleś bota i możesz się cieszyc.... .
Szkoda, że tak to się kończy...