Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 3.4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acerka = lokalna policja?
"Horrorshow napisał(a):
sporo Was tu było
cudny, nekro3482, Monika9791, kusio100, patrys100, notoriousy, noofy, niborazy , keviny, kolejorze, , stingi, byakuya7, y7boz9 i można by tak wymieniać jeszcze długo"

Nie znam nikogo z wymienionych przez ciebie acc, więc to nie dotyczy sprawy

"za każdym razem jedna ze stałych śpiewek : albo to samo IP, IP podobne, albo : kuzyni, rodzeństwa, wujki ciotki, matka z synem, acc kolegi, teraz jeszcze okazało się że babcia u nas gra"

Okazuje się, że jednak nie to samo IP, o czym pisze kolega prs i co jest do sprawdzenia.

Odnośnie pokrewieństwa:
punkt 8 Regulaminu brzmi: Jeżeli grasz na wspólnym IP z kimś ze znajomych/rodziny, należy zgłosić ten fakt w dziale Problemy i Skargi, wskazując jakie konta będą korzystały z tego IP.
Mieszkamy osobno, mamy inne umowy o internet, jak się okazuje mamy inne IP, więc nie ma obowiązku zgłaszania, że gra się z rodziną.
W regulaminie nie ma również wskazanego wieku, w jakim można grać w d2. Czy to że jestem babcią dyskwalifikuje mnie jako członka realmu? Na jakiej podstawie?

"za każdym razem ta sama sytuacja przyłapanie na dziwnych zrachowaniach, ujawnione boty,"

Jakie ujawnione boty? Nikt z administracji nie wysłał do mnie whisper do zrobienie screenu z gry czy czegoś podobnego. Żadne z działań zastrzeżonych dla Administracji, a opisanych w pkt 12 działań zabronionych nie zostało wykonane.

Zablokowanie moich kont nastąpiło na podstawie nie wiem jakiego pomówienia przez kolegę Acera, który pojawił się w pierwszej grze jaką założyłam na serwerze dziś koło godziny 7, napisałam mu że chyba za wcześnie wstałam i po tej pierwszej grze odeszłam od komputera.
Jak się później pojawiłam kolega Acer wchodził do prawie każdej gry jaką założyłam, szłam bić krowy - on szedł za mną, szłam do pindla - on też tam za mną szedł. W pewnym momencie przestałam odpowiadać na jego zaczepki, zabijałam pindla i wychodziłam z gry, tworząc następną. Biegłam do Malah po miksturki lub sprzedać itemy - o ile to ja je podniosłam, bo kolega Acer też zbierał itemki, mimo że nie byliśmy w party. Po kilku grach wyszłam z gry bo po prostu się zdenerwowałam. Zwracam uwagę, że zachowanie kolegi Acera nosiło znamiona kategorycznie zabronionych działań, określonych w pkt 9 regulaminu, tj "wszelkiej działalności psującej innym użytkownikom zabawę".
Nie robiłam screenów, ale wszelkie działania i logowania moje i wejścia kolegi Acera w moje gry są chyba do sprawdzenia.

Kolega Acer po prostu "uczciwie" łamał przez cały dzisiejszy ranek postanowienia regulaminu serwera, jednak to moje konta zostały zbanowane, a kolega Acer chodzi w glorii chwały bo przyczynił się do uszczuplenia ekipy realmu.

Horror, bardzo cię proszę, przestań uogólniać i powoływać się na zdarzenia, które miały miejsce zanim zaczęłam grać na serwerze.
Jeśli uważasz, że złamałam jakiś punkt regulaminu proszę mi o konkretne wskazanie tego jako mnie, nie zaś powoływać się na "przestępstwa" popełnione przez innych graczy.
Jako Administrator masz oczywiście rację, ale proszę nie pisz tak sztampowo o przyłapaniu innych graczy na botach a karaniu za to mnie, gdzie ja na takich działaniach nie zostałam przyłapana bo po prostu nie stosuję ich.

"Nie wiem kim jesteś(cie) ale zamiast grać jak człowiek/ludzie , to cyklicznie jakieś cyrki z Wami po kolei"

Wymień mi jakie cyrki miałeś ze mną, bo to ja zostałam ukarana. Nie przypominam sobie, żebym ci kiedykolwiek o cokolwiek zawracała głowę, nie byłam nigdy upominana za takie czy inne zachowania.

Piszesz, że alienuję się i nie wykazuję komitywy z pozostała częścią realmu - to nieprawda, grywam z innymi osobami, ale nie włażę nikomu na prywatne gry czy też na czyjeś cs-y czy inne poszukiwania run.
Mało jest gier open na serwerze, zazwyczaj każdy sam farmi, zresztą po co mi towarzystwo w lataniu na mefa na przykład? kic, kic, kic, zabić mefa, pozbierać itemki, zidentyfikować, next gra.
Chętnie skorzystałabym ze wspólnej gry na open brh, cóż, takie gry są zakładane bardzo rzadko.

Cały twój tekst jest jednym wielkim uogólnieniem i dotyczy wszystkich, którzy w historii realmu zostali zbanowani.
Nie ma ani jednego konkretnego zarzutu pod moim adresem.
Jak wskazałam, jako członek Administracji masz prawo zamknąć moje konto bez powodu, co zresztą uczyniłeś, tym niemniej ja chciałabym powód tego zamknięcia poznać. Wydaje mi się, że moja prośba jest uczciwa i nie domagam się zbyt wiele.
Reply

Messages In This Thread
Acerka = lokalna policja? - by sicilian - 11-27-2021, 12:31 PM
RE: Acerka = lokalna policja? - by xacerrr - 11-27-2021, 01:01 PM
RE: Acerka = lokalna policja? - by sicilian - 11-27-2021, 02:14 PM
RE: Acerka = lokalna policja? - by Horrorshow - 11-27-2021, 01:12 PM
RE: Acerka = lokalna policja? - by xacerrr - 11-27-2021, 01:22 PM
RE: Acerka = lokalna policja? - by caro9luty - 11-27-2021, 02:11 PM
RE: Acerka = lokalna policja? - by caro9luty - 11-27-2021, 02:17 PM
RE: Acerka = lokalna policja? - by Horrorshow - 11-27-2021, 02:21 PM
RE: Acerka = lokalna policja? - by caro9luty - 11-27-2021, 02:32 PM
RE: Acerka = lokalna policja? - by Horrorshow - 11-27-2021, 02:51 PM