01-07-2022, 11:32 AM
(This post was last modified: 01-07-2022, 11:33 AM by Horrorshow.)
(01-07-2022, 11:23 AM)PRS Wrote: @Horrorshow
Co do pierwszej części twojego posta - przecież temat jest już dawno zamknięty, i nikogo nie zamierzam karać dwukrotnie za jedno przewinienie. Nie wiem w ogóle skąd przyszedł ci do głowy taki pomysł.
Nie miałem na myśli ponownego karania za to samo, ale różne podejście do w mojej ocenie zupełnie innej wagi spraw:
- trollowanie o Twojej offerliście to zbrodnia
- niecenzuralne epitety kierowane do autora trollskich tekstów o Tobie są już "pikusiem"
nie sposób odnieść wrażenia że poprzez chłodną odpowiedź powyżej, traktujesz to zgłoszenie w innej kategorii, jeżeli to moja fantazja to wybacz, przepraszam!
Daj spokój, nie chodzi tu o to kto ma lub kto nie ma uprawnień do tego by kogoś wykluczyć z community, chodzi o to by wyprostować chamstwo Gamblera, a jak komuś ten Acer dokucza to niech wrzuca na to dowody i po sprawie również.
Nie mam żadnego sporu z tym człowiekiem, to że nie może się pogodzić z faktem że kraina pvp jest do bani pomysłem to już na to nic nie poradzę

Granice przekroczone zostały wielokrotnie i na różne sposoby, ale ja nie będę tego oceniał bo zarzucona mi będzie stronniczość

![[Image: 1640782459.jpg]](https://up.be3.ovh/upload/1640782459.jpg)