01-07-2022, 11:32 AM
(This post was last modified: 01-07-2022, 11:33 AM by Horrorshow.)
(01-07-2022, 11:23 AM)PRS Wrote: @Horrorshow
Co do pierwszej części twojego posta - przecież temat jest już dawno zamknięty, i nikogo nie zamierzam karać dwukrotnie za jedno przewinienie. Nie wiem w ogóle skąd przyszedł ci do głowy taki pomysł.
Nie miałem na myśli ponownego karania za to samo, ale różne podejście do w mojej ocenie zupełnie innej wagi spraw:
- trollowanie o Twojej offerliście to zbrodnia
- niecenzuralne epitety kierowane do autora trollskich tekstów o Tobie są już "pikusiem"
nie sposób odnieść wrażenia że poprzez chłodną odpowiedź powyżej, traktujesz to zgłoszenie w innej kategorii, jeżeli to moja fantazja to wybacz, przepraszam!
Daj spokój, nie chodzi tu o to kto ma lub kto nie ma uprawnień do tego by kogoś wykluczyć z community, chodzi o to by wyprostować chamstwo Gamblera, a jak komuś ten Acer dokucza to niech wrzuca na to dowody i po sprawie również.
Nie mam żadnego sporu z tym człowiekiem, to że nie może się pogodzić z faktem że kraina pvp jest do bani pomysłem to już na to nic nie poradzę . Pozostałe tło w postaci tego że mnie brzydko nazywa, jak już wspomniałem mnie to nie rusza, ale jak ktoś inny to zgłasza to proszę rozpatrzyć, bez mojego udziału bo będzie że się mszczę na Przyjacielu. Nic podobnego, dalekim od tego.
Granice przekroczone zostały wielokrotnie i na różne sposoby, ale ja nie będę tego oceniał bo zarzucona mi będzie stronniczość