Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Impertynenckie zachowanie użytkownika Gambler
Byłem w pracy i odp tylko na zarzuty Acera wiesz co horror ty jesteś żałosny hipokryta mówisz że Acer ma być ciągle ciśniety a sam co robisz tak na prawdę ku zaskoczeniu może trochę napisze ze poniekąd Acer padł ofiarą twoich działań to ty to wszystko nakreciles pisząc kolejny raz te twoje brednie zobacz lepiej sam jak się zachowujesz jako moderator co myślałeś że trafiłeś na byle leszcza i będziesz sobie beke kręcił z kolezkami? Otóż oświadczam ci ze nie kraina pvp jest do bani bo zatrzymałems się na poziomie dinozaura? Co do słownictwa nie mam zamiaru się silic na jakieś poemat pisze co myślę bez urzędnicze bełkotu idąc dalej mogłeś uciąć ta sprawę z acerem po tym jak mu napisałem żeby zbastowal a teraz jak mu napisałem co o nim myślę macie wielkie pretensje obaj jesteście siebie warci trzeba było sobie tam pisać w koleczku przyjaciół a do mnie się nie stawiać powiem na koniec jak się poznaliśmy nawet cię polubiłem i szanowalem ale dałeś się poznać tak że teraz naplulbym ci w twarz

Messages In This Thread
RE: Impertynenckie zachowanie użytkownika Gambler - by Gambler - 01-07-2022, 05:13 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)