Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Impertynenckie zachowanie użytkownika Gambler
Jak widać niestety są tutaj równi i równiejsi.
Gambler w dalszym ciągu nie został ukarany w ŻADNYM stopniu, nawet najmniejszym ostrzeżeniem, gdzie ja nikogo nie obrażając, a jedynie wrzucając humorystyczną grafikę otrzymałem Warna 50%.
Jeśli chodzi o jawne i bezpardonowe łamanie regulaminu przez Gamblera, PRS nie widzi żadnych zastrzeżeń... Komedia

(01-07-2022, 11:23 AM)PRS Wrote: Jeżeli taka osoba czuje się obrażona przez kogoś innego, to mając na uwadze poprzednie jej zachowania przykładowo warto zbadać, czy aby na pewno 100% winy leży po jednej stronie. Bo chyba czym innym jest jak ktoś cię brzydko nazwie bez powodu gdy sobie spokojnie grasz nikomu nie zawadzając, a czym innym jak stanie się to w reakcji na twoje inne brzydkie zachowanie.

Jak widać na załączonym screenie wszedłem sobie właśnie do gry spokojnie pograć, ale nie było mi dane.

Dziwi mnie postawa PRS'a który w wręcz staje w obronie Gamblera sugerując, że jedynie odpisał mi na jakąś moją wcześniejszą wiadomość.
Otóż tak jak informowałem w głównym wątku nigdy nie wysłałem do Gamblera żadnej wiadomości, czy to obraźliwej czy jakiejkolwiek - po prostu ŻADNEJ.

Nie rozumiem też dlaczego do dyskusji został przez PRS'a wciągnięty Horror i jakieś dawne dzieje. Problem zgłosiłem ja tu i teraz i oczekuję na jakąś uczciwą reakcję, chociaż powoli wątpię, że można tu liczyć na jakąś uczciwość

W dyskusję z Gamblerem nie będę się tu wdawał z tego samego powodu, z jakiego nie odpowiadam mu na żadne wiadomości, mianowicie tak prymitywny i żenująco niski poziom dyskusji jest dla mnie nieosiągalny.

Messages In This Thread
RE: Impertynenckie zachowanie użytkownika Gambler - by xacerrr - 01-08-2022, 12:13 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)