Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarga
Wróciłem po 6 tygodniach do kraju i dopiero dzisiaj wbijam na d2. Gadam z Luckiem i pyta sie czy to ja gram po północy. I tutaj zaczyna się cała śmieszna historia z banem dla noofa... dostał bana bo oszukiwał ale dodatkowo rozdał kilka moich itemków i to dobrych itemków komuś innemu bo jest jedyną osobą która odkąd dostała hasło do konta zaczęła mieszać mi w itemkach, przerzucać, oddawać. Pominę fakt że zaginęły również dwie postacie pełne hr ^^ zaginęły dwa soje, bk z tego co widzę też się komuś przydaje. zaginęły również sc hp/mp które tak skrupulatnie zbierałem na moją fb, na fb też nie mam eski, gc fire z hp, same czysciutkie zostały. Z necia którym grałem i z lajtki którą nie grałem zginęło 2x eth bug forti i 2x infi, bestia. Jedyną rzecz jaką komukolwiek dałem sam z siebie 7 tygodni temu to lw i ma je Afro do tej pory.

Podsumowując, liczyłem że noof to jest osoba godna zaufania ale nie sądziłem że ciężką prace innych ma gdzieś. Jeśli macie kontakt do niego to przekażcie mu że jak się coś bierze to się oddaje :Uśmiech

Prośba do Administracji jest taka aby się zajęła tym całym zajściem bo prawdopodobnie itemki są nadal u kogoś kto gra. Z tego co Lucek mi mówił postacie były często na jednej grze z niejakim Stingiem. I tutaj pragnę uprzedzić że od 24 czerwca do 5 sierpnia nie miałem możliwości logowania się na serwer gdyż byłem za granicą i po prostu nie zabrałem laptopa.

Właśnie zauważyłem ze dokokszony boo barb też pusty, dwie siaty jeszcze.... memorka z fb...
Reply

Messages In This Thread
Skarga - by van_Hellsing - 08-06-2017, 01:18 PM
RE: Skarga - by kaziu - 08-06-2017, 04:50 PM
RE: Skarga - by Horrorshow - 08-06-2017, 06:06 PM
RE: Skarga - by van_Hellsing - 08-06-2017, 10:08 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)