Threads: 7
Forum Gold: 0 FG
udało mi się wywalczyć żeby uruchamiało się na pełnym ekranie ... problem jest w dziwnych kolorkach. czasem przez krótką chwile jest normalnie a po chwili albo od razu gra jest naćkana dziwnymi kolorowymi kropkami.
help
Threads: 1
kiedyś też mialem podobny przypadek. pomagało wyjscie z gry i ponowne wejście. całkiem sprawę rozwiązało gra w okienku
Threads: 26
Potwierdzam że takie cuda też mi się zdarzały i to tylko i wyłącznie podczas gry na full screen. Gdy zaczniesz korzystać z loadera o którym wspomniałem Ci w innym temacie, przekonasz się że gra w trybie okna jest dużo wygodniejsza. Instrukcja jak to uczynić by działało jest chyba w temacie dotyczącym połączenia z serwerem. Jeżeli nie wiesz o co chodzi, ktoś Cię na pewno oświeci via pm lub na serwie.
Threads: 7
rozumiem że podczas modyfikowania klienta gry zostały dołożone niestandardowe barwy które oryginalnie nie występują w d2?
wiem co to loader i umiem odpalić w oknie ... w oknie dużo mniej ale tez występują dziwne kolorowe kropeczki
Threads: 0
Odpal diablo i zamknij w procesach explorer.exe Potem po grze trzeba wejść w menager zadań plik -> uruchom nowe zadanie i wpisz explorer.exe