03-04-2018, 05:47 PM
Jesteś nowy na forum? Przywitaj się i powiedz kilka zdań o sobie.
Jesteś tu nowy? Przywitaj się!
|
03-04-2018, 05:47 PM
Jesteś nowy na forum? Przywitaj się i powiedz kilka zdań o sobie.
03-05-2018, 01:56 PM
Witam jestem nowy mam na imię łukasz przez ł , z poczuciem humoru
Dien dobry! Jestem Dawid from Krakow no i z tego miejsca chciałbym pozdrowić Marcina z koło Gdyni (blek) i Krzyśka z Sosnowca (Sasuke). A tak serio nie nowy ale tak pasuje zeby cos napisac w tym temacie. Lat 29 , informatyk - projektowanie stron www, cmsy i takie tam pierdoly- podobno pracuje w tym zawodzie choc czasami to kurwa czuje sie jak w jakims call-center ( przepraszam a dlaczego w Pana projekcie strony dla mojej firmy jest tak a nie kurwa inaczej) nvm. Ogólnie to interesuje sie Historią , padaniem na HC, piciem wodki , i spacerami w deszczu do żabki.
Rany Boskie Jestem Kioskiem i zapraszam na tryb HC Edit aaaa: i nie lubie kierowców autobusów.
03-05-2018, 09:36 PM
(03-05-2018, 03:04 PM)iceekk Wrote: Dien dobry! Jestem Dawid from Krakow no i z tego miejsca chciałbym pozdrowić Marcina z koło Gdyni (blek) i Krzyśka z Sosnowca (Sasuke). A tak serio nie nowy ale tak pasuje zeby cos napisac w tym temacie. Lat 29 , informatyk - projektowanie stron www, cmsy i takie tam pierdoly- podobno pracuje w tym zawodzie choc czasami to kurwa czuje sie jak w jakims call-center ( przepraszam a dlaczego w Pana projekcie strony dla mojej firmy jest tak a nie kurwa inaczej) nvm. Ogólnie to interesuje sie Historią , padaniem na HC, piciem wodki , i spacerami w deszczu do żabki. Dlaczego jeszcze nie mamy jakiegoś odlotowego stylu forum? o.O
03-05-2018, 10:40 PM
(03-05-2018, 09:36 PM)kaziu Wrote:(03-05-2018, 03:04 PM)iceekk Wrote: Dien dobry! Jestem Dawid from Krakow no i z tego miejsca chciałbym pozdrowić Marcina z koło Gdyni (blek) i Krzyśka z Sosnowca (Sasuke). A tak serio nie nowy ale tak pasuje zeby cos napisac w tym temacie. Lat 29 , informatyk - projektowanie stron www, cmsy i takie tam pierdoly- podobno pracuje w tym zawodzie choc czasami to kurwa czuje sie jak w jakims call-center ( przepraszam a dlaczego w Pana projekcie strony dla mojej firmy jest tak a nie kurwa inaczej) nvm. Ogólnie to interesuje sie Historią , padaniem na HC, piciem wodki , i spacerami w deszczu do żabki.
03-06-2018, 09:59 AM
(03-05-2018, 09:36 PM)kaziu Wrote:(03-05-2018, 03:04 PM)iceekk Wrote: Dien dobry! Jestem Dawid from Krakow no i z tego miejsca chciałbym pozdrowić Marcina z koło Gdyni (blek) i Krzyśka z Sosnowca (Sasuke). A tak serio nie nowy ale tak pasuje zeby cos napisac w tym temacie. Lat 29 , informatyk - projektowanie stron www, cmsy i takie tam pierdoly- podobno pracuje w tym zawodzie choc czasami to kurwa czuje sie jak w jakims call-center ( przepraszam a dlaczego w Pana projekcie strony dla mojej firmy jest tak a nie kurwa inaczej) nvm. Ogólnie to interesuje sie Historią , padaniem na HC, piciem wodki , i spacerami w deszczu do żabki. Sasu ponoć cos tam działa, widziałem "bete" a czekam aż wleci na live
03-31-2018, 11:22 AM
Joł, jestem Mateusz - specjalizuje się w paleniu, narkomanii i D2 - start trappin on this server
Pzdr
03-31-2018, 01:05 PM
05-18-2018, 06:49 AM
Witam jestem tu nowy, ale w Diablo 2 grywałem już wcześniej na single player
05-18-2018, 11:49 AM
|
« Next Oldest | Next Newest »
|