jakoś specjalnie nie narzekamy na to, że nie ma nowych , co chwile ktoś przychodzi, ktoś odchodzi, nie jesteśmy potęgą liczebną , ale im mniej owiec do pilnowania tym większe prawdopodobieństwo legalnej rozgrywki
. Jak ktoś chce, to będzie grał i szybko się wepnie na szczyt -ostatnimi czasy mogliśmy to zauważyć. Myślę, że z całą odpowiedzialnością mogę nadmienić że na reset się nie zanosi, bo skoro tak czy owak jest tendencja do tego że ktoś do nas dołącza , nie wiem czym miałby być dyktowany taki radykalny krok. Zapraszamy , na pomoc na start w postaci eqi taxi może liczyć każdy, i chyba nie znajdzie się nikt kto by temu zaprzeczył. A że sezon trwa już długo to w pakiecie lecą tal sety czy inne czaka bo tego jest już dużo. Wszystkie powyżej wymienione metody są dobre, kiedy się nie zajrzy na forum to w ostatnim kwadransie podgląda nas kilka osób, a to czy zechcą tu zostać to inna sprawa. Może biała skórka forum nie jest interesująca? z drugiej strony czytać pomarańczową czcionkę na czarnym tle też niekoniecznie jest przyjemnie
. Ilość przekierowań do nas na forum , czy do podglądu stanu servera (players online) jest niemała kolejno 8 i 6k , czasem się zastanawiam czy może ten podgląd stanu serva nie działa na naszą niekorzyść , bo nierzadko jest pustawo ;1-3 players lub nikogo. Jak ktoś to zobaczy to może go odstraszyć. Z drugiej strony jak ktoś jest logicznie myślący to wie , że jesteśmy w większości już duzi , i każdy ma czas o różnych porach dnia i tygodnia. Pozdrawiam i zachęcam do gry , jest naprawdę przyjemnie i nie ma przegięć w modyfikacjach, które chyba w nadmiernym wymiarze prowadzą do przepychu , co za tym idzie do szybkiego znudzenia ... ?