Threads: 0
Forum Gold: 0 FG
Żaden soj to jest całkiem pomylony pomysł soja po prostu szkoda ja rozumiem utrudnienie gry ok ale bez przesady runy to dobra myśl dlatego mówię do wyboru dać Lo lub sur
Threads: 1
Sur to znowu w mojej opinii ciut za wysoko bo z nich klei się bery, które są chyba najbardziej pożądane w grze. Rozważałbym na poważnie OHM lub LO w górę. W porównaniu do Vexa już mamy jednak sporą różnicę w dropie a jak będzie bez eventów to już w ogóle powinno być ok.
Threads: 0
10-14-2021, 06:21 PM
(This post was last modified: 10-14-2021, 06:26 PM by caro9luty.)
Rozumiem że mówimy o serwerze po resecie, dlaczego więc już teraz DC jest wart sura, a kilka dni temu był vex?
Gram niecałe 3 tygodnie, na żaden event sie nie załapałam, drop run zerowy - rozumiem, że to tylko 2 tygodnie do wipe, ale przez te dwa tygodnie mogłabym się też pocieszyć anni ... . Zresztą nieważne, obejdę się, tylko czy przez te 2 tygodnie nie stracę zapału do grania, bo motywacji na najbliższe 2 tygodnie nie ma żadnej.
Może przyspieszyć termin wipe?
Po wipe w mojej opinii:
- DC od OHM w górę - sur to trochę za wysoko, ktoś zaproponował w oparciu o obecne, eventowe realia
- zero eventów
- normalny drop dla 1.13
Threads: 26
Przyspieszac na pewno nie będziemy bo poszedł oficjalnie komunikat o konkretnej dacie. Nie wiem jak jest teraz ale mogę wpaść i podarować Ci anixa. Nie bardzo rozumiem jaki jest sens gry w perspektywie tego co będzie za 2 tygodnie no ale każdy sobie rzepkę skrobię.
Możesz odpocząć i nabrać ochoty i sił na reset.
LO to solidne minimum. Posiadam 3 acc wolnych anixow więc do tej pory było dużo za łatwo.