09-04-2020, 09:17 PM
(This post was last modified: 09-04-2020, 09:30 PM by Horrorshow.)
Poniosło Cię kolego nie znasz się i tylko dobrze zaliczasz RIP na WP hc barbem xd
Co do istoty i sensu istnienia czegoś takiego jak krainą pvp to szkoda mi tuszu w klawiaturze nawet. Nie rozumiem dlaczego nikt z aktualnie zainteresowanych tym żeby istniało socjalistyczne sprawiedliwe tvt z równymi szansami i gozi Eq oraz 99 lewelem z hero editora nie próbuje tego rozkręcić przy pomocy tych Save o których już tu wspominałem. Domniemywać można że równie prężnie by wyglądały te ustawki na krainie.
Kwintesencja sensu gry hack and slash z elementem questu. Przyjść na gotowe
Scenariusz spotkania:
Wchodzę na krainę a tam Lucek pierze event lub afczy.
W tym czasie maciejko przegląda forum z trade
PRS na ukrytym jest przekierowywany do players online.
Zagląda na krainę remor który wita nas "cze pedauy, może tvt?" po czym grażyna go zawija, bombelka trza uspac albo już szósty harnas wszedł i jedyne co może to iść na PlayStation bo tam wystarczy "x" naciskać i jest ogień xd.
Czasem przewinie się klakier czy inny reprezentant lgbt zazwyczaj w tym czasie już wszyscy zdążą się zwinąć albo jeden zaczyna jeść drugi palić a trzeci srac.
Do tego grono fachowców również zwolenników krainy pvp się przygląda na main
Warto roz&*#@^% krainę pvm dla takich ustawek.
Tylko siąść na korbacz i płakać
Przypiździ wiatrem i mrozem to będzie grane znowu ! Wracać na event i zbierać ists!! 111
Co do istoty i sensu istnienia czegoś takiego jak krainą pvp to szkoda mi tuszu w klawiaturze nawet. Nie rozumiem dlaczego nikt z aktualnie zainteresowanych tym żeby istniało socjalistyczne sprawiedliwe tvt z równymi szansami i gozi Eq oraz 99 lewelem z hero editora nie próbuje tego rozkręcić przy pomocy tych Save o których już tu wspominałem. Domniemywać można że równie prężnie by wyglądały te ustawki na krainie.
Kwintesencja sensu gry hack and slash z elementem questu. Przyjść na gotowe
Scenariusz spotkania:
Wchodzę na krainę a tam Lucek pierze event lub afczy.
W tym czasie maciejko przegląda forum z trade
PRS na ukrytym jest przekierowywany do players online.
Zagląda na krainę remor który wita nas "cze pedauy, może tvt?" po czym grażyna go zawija, bombelka trza uspac albo już szósty harnas wszedł i jedyne co może to iść na PlayStation bo tam wystarczy "x" naciskać i jest ogień xd.
Czasem przewinie się klakier czy inny reprezentant lgbt zazwyczaj w tym czasie już wszyscy zdążą się zwinąć albo jeden zaczyna jeść drugi palić a trzeci srac.
Do tego grono fachowców również zwolenników krainy pvp się przygląda na main
Warto roz&*#@^% krainę pvm dla takich ustawek.
Tylko siąść na korbacz i płakać
Przypiździ wiatrem i mrozem to będzie grane znowu ! Wracać na event i zbierać ists!! 111