09-05-2020, 08:08 AM
(This post was last modified: 09-05-2020, 08:08 AM by Horrorshow.)
(09-04-2020, 09:45 PM)iceekk Wrote: To po co ten temqt wogle? Wiadomo ze kaziu bardziej skloni sie ku opinii starych graczy , niz mniejszosci ktkra chcialaby resetu/nowej krainy.
TEMAT jest po to żeby uskuteczniać cudowny twór naszej cywilizacji pt. "demokracja" z odrobiną reżimu samego Stwórcy Kazia , a konkretnie po to aby każdy mógł zająć stanowisko i je sensownie poparł w swoich przemyśleniach i wywodach przelał na treść. Pisanie że nie ma być krainy pvp bo pvp w d2 to gówno, to po prostu słaba jakościowo wypowiedź i nic dziwnego że do nikogo nie przemówi. Wieloletnie obserwacje Kazia który wcześniej działał na d2trade a później na d2realm pozwalają mu na wysunięcie takich wytycznych o których wspomniał w poście powyżej. Tzn. Że reset to pomoc na chwilę, zresztą to było widocznie na przykładzie który przytoczyłem na 1 stronie dyskusji nie będę się powielał.
Czytając te wypunktowane 3 warianty i tak odnoszę wrażenie że najmniej krytycznie odniósł się do 1.11 bo wiadomix że był to ciekawy patch i myślę że pomimo że znajduje się na liście "nie i hooj" spośród konwencjonalnych rozwiązań jest najsensowniejsza również w jego ocenie.
Ja np. myśląc dzisiaj o starych patchach uważam że postawienie krainy ladder na classic z wersja 1.05 - 1.06 byłoby zajebiscie interesujące i dostarczyłoby masy ciekawych rare items z kozak statami. Kto pamięta co to było ten wie że te buty pasy rękawice amu ringi są nie podrobienia że swoim małym req lvlowym.
To taka luźna myśl - nie sądzę aby kiedyś się ziściła, miałem słomiany zapał by zrobić to na singlu i sobie pograć ale załamałbym się gdybym wydropil coś ciekawego i jedynie byłoby to użyteczne na singlu . Oczywiście zachowując możliwość konwersji do aktualnie panującego laddera, z tym że zakładam że jest to niemożliwe technicznie lub systemowo, bądź bardzo trudne.