Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co bym chętnie widział na nowym ladderze
(10-15-2021, 09:30 AM)PRS Wrote:
(10-15-2021, 09:23 AM)Horrorshow Wrote:
(10-15-2021, 09:17 AM)PRS Wrote: Zdecydowaliście się na sura ? Już widzę jaka imba będzie od razu po resecie, kiedy starzy wyjadacze powrócą co pamiętali jak keyem był Vex, i dodatkowo nie będzie tyle run bo nie będzie eventów xD Wiem, że annix to ma być exclusive item itd., ale imo Lo to już byłby wystarczający skok w górę w stosunku do teraz, tak jak wspomniałem biorąc pod uwagę, że nie będzie eventów. Oby to nie zniechęciło ludzi do gry.

zniechęcenie ludzi z powodu tego że jeden mały talizman jest wart co najmniej runę sur, aby go nabyć samemu i mieć szansę zidentyfikować, a już pewnie za gul/vex wyrwie się jakiegoś low. Moim zdaniem bingo! staty 15/15+ będą mieć jakąś wartość, a nie będą lądować na mułach bo szukamy tylko 19+/19+. Taki anix bliski perf będzie wart kilka hr lub jakiś ciekawy rare/craft, ewentualnie dobry skiller z hp. Jak dla mnie super, niech zostaje sur.

Znaczy aby tylko jak ktoś z rozpędu sprzeda vexa żeby było widać go w oknie do odkupienia xD

Horror, z naszej perspektywy (graczy, którzy zdobędą co będą chcieli, ponieważ grają w to nie od dziś i wiedzą jak) to spoko opcja. Ale staram się postawić w butach tych, którzy będą sobie pykać godzinkę-dwie wieczorem po pracy, nawet nie codziennie tylko 3-4 dni w tygodniu.

Wiem, że takich graczy będzie sporo. I wiem, że miny im mocno zrzedną na wieść o nowym dc keyu, a niektórych mogą nawet zniechęcić.

Szansa na to że do tego tytułu zasiada jakiś n00b który nie ma pojęcia jak zarobić runke lub gdzie ja wydropić jest raczej nikła Duży uśmiech
Myślę że nie ma reguły ile kto będzie grał Uśmiech wystarczy ta godzinka a może przyfarcić, to też chyba wie każdy grający nie od wczoraj.
Oczywiście matematycznie większą szanse ma się piłując kilka xD.
No nic zawsze za gula z kuźni hell będą mogli kupić słabiaka Uśmiech na początek
[Image: 1640782459.jpg]
Reply

Messages In This Thread
RE: Co bym chętnie widział na nowym ladderze - by Horrorshow - 10-15-2021, 09:38 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)