(10-19-2021, 04:46 PM)PRS Wrote:(10-19-2021, 04:29 PM)sicilian Wrote: Przy grze na 8 ppl (8 LUDZI, nie gracz i 7 mulkow!) - to, czy ten łuk wypadnie czy nie wypadnie z pewnościa nie będzie miało znaczenia... Ekipa złożona z kilku graczy spokojnie da sobie rade...
Może nawet zbyt spokojnie ...
Dlatego moja propozycja jest taka:
- Zamknąć konto ench na 2 miesiące - później decyzja co dalej;
- Jak Kaz będzie miał możliwość zmienić moda realmowego i ta czynność nie będzie zbyt czasochłonna, to pozbyć się zmoddowanego Szponu Kruka i taki patch niech obowiązuje przynajmniej przez 48h po resecie, żeby nie psuć zabawy w noc resetową. Przejdźmy grę po raz pierwszy o własnych siłach, dobierając się w drużyny po 7-8 osób, bez ładunków encha Made in Hero Editor. Większy fun gwarantowany
Nie jest to zły pomysł, żeby usunąć Łuk lub zmniejszyć jego drop, ale niestety ja już zbytnio nie pamiętam jak się przerabia pliki mpq bo dawno tego nie robiłem, a aktualnie u mnie ciężko z czasem. Z drugiej strony, idąc tym tropem powinienem usunąć MapHacka bo też bardzo ułatwia grę oraz większy exp
W sobotę po resecie będę ciężko dostępny bo mam imprezę rodzinną wrócę dopiero wieczorem, módlcie się żeby nasz realm działał lepiej niż serwery Blizza