10-19-2021, 09:20 PM
(10-19-2021, 08:33 PM)PRS Wrote: Zmieńmy może temat dyskusji, bo zaraz się okaże, że po resecie gramy na patchu 1.09 bez encha, moda realmowego, maphacka.
Szanowny Panie, to Pan zaczął dyskusję, cytuję:
Dlatego moja propozycja jest taka:
- Zamknąć konto ench na 2 miesiące - później decyzja co dalej;
- Jak Kaz będzie miał możliwość zmienić moda realmowego i ta czynność nie będzie zbyt czasochłonna, to pozbyć się zmoddowanego Szponu Kruka i taki patch niech obowiązuje przynajmniej przez 48h po resecie, żeby nie psuć zabawy w noc resetową. Przejdźmy grę po raz pierwszy o własnych siłach, dobierając się w drużyny po 7-8 osób, bez ładunków encha Made in Hero Editor. Większy fun gwarantowany
Po co Panu za 2 miesiące ench realmowy?
Za dwa miesiące będzie Pan miał już postaci wyexpione na tyle, żeby sobie ewentualnie nowe postki przetaksować.
Ench serwerowy niczemu nie służy, a tylko powstają problemy jak ktoś będzie rzeczywiście chciał skorzystać (na zasadzie: bo jest), a tymczasem inny gracz wsadzi sobie encha do gry na 8 postaci i nie zwolni go dla innych po rzuceniu sobie encha. Powtarzam za innymi, co już tu pisali - jeśli komuś potrzebny jest ech, niech sobie zrobi speedke i ubierze ją, to naprawdę nie jest problem, wystarczy ją doexpić do około 60 lev, no 80 jak chcemy jej ubrać siatkę.
Przerzucanie się argumentami, bo trudno nazwać to dyskusją, skoro każdy uparcie trwa przy swoim zdaniu, dotyczy zmodyfikowanego Kruka, który wypada z Orlicy, a któremu też jest Pan przeciwny.
Jeszcze raz powtarzam - jeśli Pan go nie chce, proszę go nie podnosić.
Skoro łuk uważa Pan za zbyt duże ułatwienie, to ktoś posunął się dalej i zaproponował likwidację ułatwienia w postaci MH. Ja to uznałam za swoisty żart, no ale jak to zostanie odebrane nigdy nie wiadomo.
O tym, czy łuk zostanie, czy będzie serwerowy ench dla wybranych - ja z pewnością nie będę z niego korzystać bo i po co - zadecyduje Administracja. Swoją drogą nie zazdroszczę podejmowania decyzji w tym zakresie.
Będę grała w listopadzie, bo to ostatni polski serwer D2 - skoro zaczęłam grać pod koniec września, zacznę raz jeszcze pod koniec października. Na d2R nie chce mi się zaczynać, zresztą jestem noobem i zawsze grałam z MH, no oprócz gry na singlu ...
Dostosuję się do warunków na serwerze, choć jak każdy wyraziłam zdanie, co chciałabym żeby było po resecie w osobnym temacie.
Jak długo będę grała - będzie zależało również od serwera i atmosfery wśród graczy.
Gra ma być przyjemnością - każdy wraca z pracy wystarczająco sfrustrowany żeby chcieć w grze odpocząć, odreagować i po prostu dobrze się bawić. Czego życzę wszystkim