(10-19-2021, 09:20 PM)caro9luty Wrote:Chyba jednak ktoś inny zaczął, proponuję przejrzeć sobie jeszcze raz dokładnie dyskusję.(10-19-2021, 08:33 PM)PRS Wrote: Zmieńmy może temat dyskusji, bo zaraz się okaże, że po resecie gramy na patchu 1.09 bez encha, moda realmowego, maphacka.
Szanowny Panie, to Pan zaczął dyskusję, cytuję:
Dlatego moja propozycja jest taka:
- Zamknąć konto ench na 2 miesiące - później decyzja co dalej;
- Jak Kaz będzie miał możliwość zmienić moda realmowego i ta czynność nie będzie zbyt czasochłonna, to pozbyć się zmoddowanego Szponu Kruka i taki patch niech obowiązuje przynajmniej przez 48h po resecie, żeby nie psuć zabawy w noc resetową. Przejdźmy grę po raz pierwszy o własnych siłach, dobierając się w drużyny po 7-8 osób, bez ładunków encha Made in Hero Editor. Większy fun gwarantowany
(10-19-2021, 09:20 PM)caro9luty Wrote: Po co Panu za 2 miesiące ench realmowy?
Za dwa miesiące będzie Pan miał już postaci wyexpione na tyle, żeby sobie ewentualnie nowe postki przetaksować.
Mnie ? Do niczego, bo zrobię pewnie tak czy inaczej własnego. Nowym graczom, którzy startują od zera, a ladder trwa już x miesięcy i próżno szukać kompanów, z którymi można zacząć grę za to jak najbardziej.
(10-19-2021, 09:20 PM)caro9luty Wrote: Ench serwerowy niczemu nie służy, a tylko powstają problemy jak ktoś będzie rzeczywiście chciał skorzystać (na zasadzie: bo jest), a tymczasem inny gracz wsadzi sobie encha do gry na 8 postaci i nie zwolni go dla innych po rzuceniu sobie encha.Piszesz na podstawie historii, które miały miejsce, czy publikujesz po prostu takie bzdury wyssane z palca ? Po dacie rejestracji przypuszczam, że jesteś nowym (?) graczem. Tak się składa, że Ench serwerowy działa tutaj od bardzo dawna, i sytuacje, w których kilka osób na raz chce z niego skorzystać właściwie nie mają miejsca. A jeśli już mają, to zwyczajnie te dwie osoby komunikują się między sobą. Zaś gdyby był jakiś problem, można zrobić więcej postaci na koncie ench i wtedy wystarczy dla wszystkich.
(10-19-2021, 09:20 PM)caro9luty Wrote: Powtarzam za innymi, co już tu pisali - jeśli komuś potrzebny jest ech, niech sobie zrobi speedke i ubierze ją, to naprawdę nie jest problem, wystarczy ją doexpić do około 60 lev, no 80 jak chcemy jej ubrać siatkę.
Może zamiast powtarzać po innych rusz własną głową. "Jeśli komuś jest potrzebny ench niech sobie zrobi" Szczególnie jeśli ktoś zaczyna swoją przygodę od zera na trwającym x miesięcy ladderze (gdyż takim osobom głównie służy serwerowy ench). Fuck logic.
(10-19-2021, 09:20 PM)caro9luty Wrote: Przerzucanie się argumentami, bo trudno nazwać to dyskusją, skoro każdy uparcie trwa przy swoim zdaniu, dotyczy zmodyfikowanego Kruka, który wypada z Orlicy, a któremu też jest Pan przeciwny.Proponuję jednak poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem, bo ja zaproponowałem zawieszenie wypadania zmodyfikowanego łuku na 24-48h, i nigdzie nie napisałem, że jestem mu całkowicie przeciwny bo jest zbyt dużym ułatwieniem. Poza samym startem, gdzie takie ułatwienia nie są potrzebne, grając w teamie 7-8 osobowym.
Jeszcze raz powtarzam - jeśli Pan go nie chce, proszę go nie podnosić.
Skoro łuk uważa Pan za zbyt duże ułatwienie, to ktoś posunął się dalej i zaproponował likwidację ułatwienia w postaci MH. Ja to uznałam za swoisty żart, no ale jak to zostanie odebrane nigdy nie wiadomo.
Nie chciałbym kontynuować dalej tej dyskusji, bo są kwestie ważniejsze i temat został w gruncie rzeczy wyczerpany przez Kazia na poprzedniej stronie, ale bzdur wyssanych z palca, zaczepek i strzałów kapiszonami z dupska w moim kierunku nie będę tolerował.
Pozdrawiam
https://d2lod.net/showthread.php?tid=588 - Sting MapHack by PRS