Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co bym chętnie widział na nowym ladderze
Cóż, jeśli mogę się wypowiedzieć odnośnie ann - zostawienie tego byłoby rownoznaczne z uprzywilejowaniem niektórych grających "za zasługi z przeszłości" (coś mi to trąci czasami dawno (chociaż nie tak bardzo) minionymi Oczko)...

Jeśli jest reset - to znaczy że realm zaczyna "nowe życie"... i wszyscy startują z tego samego poziomu Oczko. (przynajmniej takie jest moje zdanie)

Wbijesz level który szefostwo uzna za odpowiedni dla nadania ann - piszesz podanie - dostajesz ;D. - i możesz spamować (to żart!) na zielono Duży uśmiech

PS. Nawiasem mówiąc też posiadam aktualnie ann, jakby co (chociaż nie korzystałem jeszcze z niego, bo... zazwyczaj jestem na realmie sam ;D).
PS 2. W takim starym, polskim filmie (a może tylko w książce?) - "Wielki Szu" - padało stwierdzenie, że nawet przewaga w wysokości ułamka procenta, na dłuższą metę i przy wielokrotnym powtarzaniu (tam chodziło o dużą ilośc rozdań podczas kilkugodzinnej gry) - zapewnia zwycięstwo. Tutaj też gra się długo....
W tym wypadku ANN było by tym ułamkiem procenta ;D - myślę, że starzy wyjadacze mogą udowodnić swoją wyższość nad noobami bez ann ;D (przynajmniej na początku, dopóki go nie dostaną)
PS 3 - znowu mi długo wyszło, ale to dlatego, że próbowałem uzasadnic Duży uśmiech
Reply

Messages In This Thread
RE: Co bym chętnie widział na nowym ladderze - by sicilian - 10-21-2021, 06:55 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 13 Guest(s)