11-15-2021, 01:26 PM
Widzę, że mój niewinny post wywołał sporą burzę mózgów - i fajnie . W moim wypadku "szukanie" hr wygladało rożnie w różnych latach - ale pamiętam, że na JM (tam grywałem od 2012? 2013? - do końca) w AS, czeluści i LK run bywało sporo (nie tylko HR, również mid run) - podczas gdy tutaj, przez dwa miesiące grania i tłuczenia czeluści i AS multum razy (akurat niezłe miejsca dla amki biegającej butami) nie dropło NIC (nawet ko - um, nie mówiąc już o hr)... Z LK jakis pul wypadl na ok. 1 k runow... Więc różnica była dośc wyrażna między JM a tutaj - stąd moje pytanie do "miejscowych" ...
Oczywiście każdy ma swoje ulubione "miejsca", gdzie po hr idzie jak po swoje (ja mojego pierwszego "prawdziwego hr" - Jah - wydropiłem w Tristram... i nigdy potem nic wiecej mi tam nie droplo) - ale oczywiście, matematyka ma zwoje prawa... I tak czy tak, trzeba bic, wyrzynac i mordowac biedne mobki niemal wszędzie - a także przewalac skrzynki - by wreszcie przeżyć tą miłą chwilę gdy hr dropnie...
Oczywiście każdy ma swoje ulubione "miejsca", gdzie po hr idzie jak po swoje (ja mojego pierwszego "prawdziwego hr" - Jah - wydropiłem w Tristram... i nigdy potem nic wiecej mi tam nie droplo) - ale oczywiście, matematyka ma zwoje prawa... I tak czy tak, trzeba bic, wyrzynac i mordowac biedne mobki niemal wszędzie - a także przewalac skrzynki - by wreszcie przeżyć tą miłą chwilę gdy hr dropnie...