Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 3.4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acerka = lokalna policja?
Wiesz co, nie sposób nie odnosić się do tego co było, bo nawet teraz tak usilnie pisząc żeby uzasadnił... żebym wyjaśnił.. że bezpodstawne oskarżenia, że skrzywdzeni : dokładnie tak samo jest za każdym razem.
Dokładnie za każdym razem jest pisane przez Was ŻE JUŻ NIE ZALEŻY MI NA GRANIU TUTAJ BO I TAK NIE MAM ZAMIARU TU GRAĆ W TAKIM SYFIE TYLKO WYJAŚNIJ DOKŁADNIE. HORROR WYJAŚNIJ SŁYSZYSZ!!!!

vide

(09-28-2018, 04:26 PM)OCB Wrote: Mam co robić w wolnym czasie, nie muszę tutaj grać.
Z takim podejściem przedstawicieli administracji to nie dziwne ze gra tu 5 osob na krzyż.

Konto INC (oraz inc1-8), to konto skrzętnie przygotowane pod botowanie, pozostaje jest rozwiązanie zagadki kto taxował zawartość tych kont do kosza/hella,

Po tym jak wczoraj owo konto zostało złapane na używaniu bota (wychodzenie z gry po zabiciu 1 fali - kłopoty z ustawieniami, szalone teleportowanie się w kółko obok zabitego już przez kogoś innego mefa - wariujący bot, jak również naparzający w kółko telekinezą)
tak się zachowują maszyny których zamierzony cel został unicestwiony przedwcześnie przez kogoś kto wszedł i uprzedził słabego jeszcze bota, lub po prostu się coś wysypuje przez crap config jak się domyślam (sorry jeżeli to lamerskie wyjaśnienie bo ja NAPRAWDĘ NIGDY NIE MIAŁEM TEGO NA DYSKU I NIE WIEM JAK TO WYGLĄDA OD KUCHNI, wiem jak to się zachowuje w akcji)
Po czym gdy już wraca operator za stery to zaczyna piepszyć coś tszy po tszy o jakimś czaku no i.... zjawiasz się z odsieczą (będę się zwracał jak do 1 osoby bo i tak nie kupuję tych stories o rodzeństwach - było ich już tutaj zbyt wiele), i zaczynasz kręcić młyn żeby nie było zbytniej dyskuty o tym że bot latał.. Szkoda że Black się akurat w tym czasie zwinął i trafiło na bez obrazy mało obytego i trochę pewnie łatwego do robienia na szaro Acera.
Wiesz co, wygląda mi na to że po zorientowaniu się że zawodnik TRISH nawalił co zobaczył Black postanowiłeś szybko robić zasłonę dymną - tak to wynika z relacji naocznego świadka (Acera)

Na grę wchodzę sobie popatrzeć jak koreluje Twoja aktywność na grze w obliczu tego że aktualnie Acer rozmawia z "Twoją siostrą", (jesteśmy na disco i na żywo podawał co aktualnie robi Caro9luty, a ja sobie patrzę co Ty wyrabiasz) no wygląda to tak że albo Ty się żwawo ruszasz i coś piszesz sensownie, albo Twoja siostra, na raz wygląda to komicznie dość niestety.
Nie błagaj bo nie ma to większego sensu, zawsze unosisz/unosicie się zamiast po prostu złożyć broń, to kolejna dziwna przypadłość która nie sposób żeby nie dawała do zrozumienia że jest tu jakaś pewnego rodzaju powtarzalność tych reakcji i zachowań,
nieraz były one bardziej impulsywne i leciały bluzgi, czasem groźby i modlitwy o to by ktoś mi : "....mordę obił..."

Wreszcie dzisiaj gdy zaczęła się ta imba, jesteście online oby dwoje na forum (Ty i Twoja rzekoma siostra) produkujesz odpowiedź dla obu kont żeby ją zamieścić w niemalże tym samym czasie - tak aby wyglądało jak to jesteście osobnymi bytami, no wygląda to wszystko mega komicznie. Jak dla mnie nie ma tu cienia wątpliwości że lecą tu naruszenia raz za razem.. dodam tylko że mój przedmówca już 3 tygodnie temu cytując "ten Caro9luty to jakieś podejrzane konta z tym nibo coś tam..."
Słuchaj, znaczy czytaj - osoby które "trochę" czasu spędziły na grze, tak jak i Ty twierdzisz również spędziłeś no to mają trochę pojęcia o funkcjonowaniu userów i kiedy jest coś podejrzanego, a jeżeli te podejrzane dziwne zachowania stają się cykliczne co kilkanaście miesięcy i wracają pod różnymi nazwami, ale finał zawsze ten sam... To ponawiam , nie można nie patrzeć przez pryzmat tego co już było a nie jest.
A cała sytuacja ma dokładnie analogiczny przebieg jak przy wszystkich dotychczasowych przypadkach.
A i jak w tym żargonie prawniczym pozostajesz że bez dowodu nie ma winy, ale z poszlak jest oskarżenie - a ich tutaj no jest trochę.

Trochę nie po kolei : ale nigdzie nie napisałem ani nie stwierdziłem że macie to samo IP, napisałem że jest to jedna z typowych okoliczności jakie bywały przy wcześniejszych akcjach ale nie jest to regułą,
PRS i ACER starli się w temacie wycen, i trochę tam sobie popsioczyli, pewnie ma to swoje przedłużenie po dziś dzień i nie będę również tego komentował żeby z każdym byle gunwem lecieć na forum (wybacz jeżeli bardzo Cię to dotknęło PRS Uśmiech ) i bardziej rozpatruję to w kategorii tego że PRS się trochę odgrywa korzystając z tego że Acer się podkłada Oczko to takie ludzkie - do tego nowy mundur dzisiaj, no nie może być gliną na którego plują Duży uśmiech

Dla mnie nie ma tu żadnej komplikacji, mamy mózgi - niektórzy większe inni mniejsze, obserwujemy łączymy fakty, korzystamy z historii i doświadczenia, w mojej ocenie wszystko to składa się na to że w moim odczuciu po raz wtóry mamy do czynienia z tymi samymi ludźmi pod innymi loginami. Tak to widzę.

Można by rzec że w sumie po co się tak wczuwać, a nawet jak ktoś tam sobie coś kombinuje na lewo to co mnie to pierdzieli? no ale to jedno jedyne miejsce które hula i po prostu zależy mi osobiście aby było wolne od wszelkiego dziwnego podejrzanego kombinowanego bytowania tutaj pod jakąkolwiek postacią.
A jakieś tam przytyki że to kolega lub nie, że sobie chodzi po grach i dokucza - zrób screena, wstaw, poskarż - znam go dwa miesiące przez kable więc o szalonym koleżeństwie bym tu nie pisał Uśmiech, a jeśli przesadza, komuś to przeszkadza - donosi o tym, i zostanie za to ukarany przez nowego już Moderatora lub Admina, to raczej nic w tej kwestii nie będę mieć do dodania, niech się dzieje.
[Image: 1640782459.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Acerka = lokalna policja? - by sicilian - 11-27-2021, 12:31 PM
RE: Acerka = lokalna policja? - by xacerrr - 11-27-2021, 01:01 PM
RE: Acerka = lokalna policja? - by sicilian - 11-27-2021, 02:14 PM
RE: Acerka = lokalna policja? - by Horrorshow - 11-27-2021, 01:12 PM
RE: Acerka = lokalna policja? - by xacerrr - 11-27-2021, 01:22 PM
RE: Acerka = lokalna policja? - by caro9luty - 11-27-2021, 02:11 PM
RE: Acerka = lokalna policja? - by caro9luty - 11-27-2021, 02:17 PM
RE: Acerka = lokalna policja? - by Horrorshow - 11-27-2021, 02:21 PM
RE: Acerka = lokalna policja? - by caro9luty - 11-27-2021, 02:32 PM