12-07-2016, 12:10 PM
(This post was last modified: 12-07-2016, 12:10 PM by Horrorshow.)
ja nie widzę zbytnio tu róznic, sprawa dc spawnu w mojej ocenie powinna zostać utrzymana vex , lub soj zawsze były uczciwą ceną, nie powinny być anissy dostępne jak byle co ;p , co do extra expa czy zasad jak to będzie wyglądało pozostawmy to adminowi, jeśli uważasz że szybszy exp ( ja też tak uważam) powinien być, to tak zrób i tyle. raczej nikt kto już jest wylvlowany nie bedzie miał do Ciebie pretensji ze dłużej nabijał ten 60 czy 65 bo na prawdę z pomocą jest to kwestia max 3 h.
cow lvl wp wszystkim odpowiada bez wątpienia, a rozmiana run 1:1 to ciekawa alternatywa w dobie tego że najczęsciej chyba ostatnio wypada cham . Nie dodawałbym ravena, wrzucić parę sztuk na encha i wystarczy , tylko chyba ktoś mało myślący kradnie ten łuk i go nie oddaje ;p już ich tam parę podałem
zarzuć jakiś eve na ten czas, :>
cow lvl wp wszystkim odpowiada bez wątpienia, a rozmiana run 1:1 to ciekawa alternatywa w dobie tego że najczęsciej chyba ostatnio wypada cham . Nie dodawałbym ravena, wrzucić parę sztuk na encha i wystarczy , tylko chyba ktoś mało myślący kradnie ten łuk i go nie oddaje ;p już ich tam parę podałem
zarzuć jakiś eve na ten czas, :>