11-15-2021, 03:52 PM 

Jak widać każdy ma te swoje ulubione miejsca 
@Horror o innych skrzynkach się nie mówi pewnie dlatego, że LK ma najlepsze ilość/h. Jak dobrze trafisz masz 6 skrzynek w kilka sekund a w innych lokacjach schodzi. Oczywiście ogromnym minusem jest straszna monotonia + odpadają unikaty z innych lokacji ale jak się focusujemy na runkach do ber i jesteśmy wytrwali to pewnie jest to jedna z lepszych opcji. Gdyby w 600 runów leciał mi 1 VEX + to pewnie chętnie bym to cisnął Ale tak jak pisałem ta za mefem jeszcze nawet pula nie dropnęła na ogromnej próbce.
 Ale tak jak pisałem ta za mefem jeszcze nawet pula nie dropnęła na ogromnej próbce.

@Horror o innych skrzynkach się nie mówi pewnie dlatego, że LK ma najlepsze ilość/h. Jak dobrze trafisz masz 6 skrzynek w kilka sekund a w innych lokacjach schodzi. Oczywiście ogromnym minusem jest straszna monotonia + odpadają unikaty z innych lokacji ale jak się focusujemy na runkach do ber i jesteśmy wytrwali to pewnie jest to jedna z lepszych opcji. Gdyby w 600 runów leciał mi 1 VEX + to pewnie chętnie bym to cisnął
 Ale tak jak pisałem ta za mefem jeszcze nawet pula nie dropnęła na ogromnej próbce.