Threads: 0
Forum Gold: 0 FG
12-28-2016, 02:36 PM
(This post was last modified: 12-28-2016, 02:51 PM by DevilJin.)
Fajne bylo by cos takiego nie wiem czy to mozliwe ale zrobic jakas komede czy cos w tym stylu żeby zamulało gre wpisujesz "cos tam " i wrzuca ci 2 lub 3 czy tam nawet 6 mułow ;D
albo zmienic statystyki niektorych itemkow... np jak by sie nam trafil super zadki ithem np moc tyraela to zebyl byl naprawde super dobry
cześć sory (jeżeli kogoś nie umyślnie obrażę -za wpis w tym temacie (ale to się łączy w pewnym sensie Mod i zmiany) gram w didi od nie pamiętam nawet kiedy -sentyment,i po prostu lubię ,ale nie dysponuje już czasem jak kiedyś ( żeby grać miesiącami po to żeby nabić najpierw -level ,potem drop (w mirę dobry), runy ,z tego wynika moje pytanie -czy znacie jakiś serwer ( 1.13 WDA, lub jakiś inny zwiększony exp na początku,podniesiony minimalnie drop,dozwolona mapka,możliwość zmiany run na mniejsze(bo i poco mi wysokie runki skoro nie mogę z tego nic zrobić ) tak żebym nie musiał ganiać jak głupi żeby zrobić duszka ,hoto ,cta, bez mapki z normalnym epem za dropem mogę ganiać na oficjalnym serwie (ale brak czasu żeby godzinami na pełnej grze ganiać za epem) dlatego proszę ,jeżeli znacie jakieś działające serwery z większym expem reszta znajdzie się potem dajce znać na PW (nie reklamuję innego serwera,i nie chcę żeby ktoś reklamował) dzięki za poświęcony czas i uwagę , ewentualne odpowiedzi pozdrowienia ps: sory za błędy
Threads: 20
Forum Gold: 190 FG
Dorzucę swoje trzy grosze do tej dyskusji.
Generalnie jestem za zmianami, które zaproponował Kaziu.
WP na Krowy - kiedyś byłbym przeciw, ale w sumie nie ma to dla mnie większego znaczenia.
Przyśpieszony exp - na 1-60 z mułami, enchem i taxem i tak expi się dość szybko. Jednak jeśli to ma zachęcić nowych graczy, why not.
Kruk na każdą postać - Czy to jest potrzebne? W sumie są konta ench. Słyszałem, że kruki z nich giną. Myślę, że wystarczy zapchać te postacie krukami z hero editora i co jakiś czas ewentualnie podmieniać save. Problem solved.
Rozmienianie run - biorąc pod uwagę niewielką liczbę graczy, jest do dobry pomysł.
Pomysł zmiany klucza DC - w tej chwili sprawa jest dosyć prosta. HR = annix. Zmiana klucza na unikatowe amu/ringi i global DC wprowadziłaby powiew świeżości i element współpracy pomiędzy graczami. Opcja warta poważnego rozważenia.
Na jakim etapie są w ogóle prace nad modem ?
Witam wszystkich tak ostatnio się zastanawiałem -dlaczego gdy jest event jest więcej graczy ( czy akurat mają więcej czasu akurat wtedy ?,czy to że jest większy exp?,a może to że jest wtedy większa szansa na lepszy drop? wynikająca z tego że jest więcej mobów w danej lokacji gry ?) a może jest to tylko moje takie wrażenie? ,jak czekam z niecierpliwością na zmiany jakie wprowadzi Kaziu do gry co się zmieni? na pewno będzie ciekawiej - inaczej ,ale to moje takie wrażenie jest pozdrawiam graczy