Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmiany w usługach - propozycja
jestem jak najbardziej za, chętnie zajmę się panowaniem nad tym bankiem całym , jestem zarobiony prawie że totalnie w zasadzie; więc powinienem być postrzegany jako ktoś odpowiedni na takie stanowisko Duży uśmiech , i nikt nie będzie podejrzewał że zdefraudowałem jakikolwiek majątek realmowy Uśmiech, niestety do tego potrzebowałbym mieć możliwość change passów i kilku innych asów w rękawie, którymi może mnie i black'a? obdarować jedynie Ojciec Kazimierz. Nierzadko pojawiały się takie sytuacje że na krainę zaglądał ktoś po dłuższej przerwie i okazywało się że zapomniał passów do swoich acc, i na Kazia musiał poczekać troszkę bo z czasem ma różnie Duży uśmiech, a my jesteśmy gdzieś tak w pobliżu przeważnie~, czy też jakieś zbiorowe zwiechy na krainie wymagające resetu gsa. Nie chcę tu nalegać bo wyjdzie na to, że mam w tym jakiś interes - po prostu uważam że byłaby to odpowiedź na panujące potrzeby. Jak będzie jakaś kasa aka sejf, to też by się częściej robiło głupawe i poważniejsze konkursy z nagrodami z tego źródła właśnie.
Reasumując potrzeba większych uprawnień, bo co do tego że Kaziu będzie poświęcał więcej czasu by wykonywać więcej usług różnorakich to bym nie uwierzył Duży uśmiech wystarczający jego wkład jest taki, że stoi nam ta kraina ;p resztą możemy zająć się my.
Reply

Messages In This Thread
Zmiany w usługach - propozycja - by PRS - 06-01-2018, 02:19 PM
RE: Zmiany w usługach - propozycja - by Horrorshow - 06-01-2018, 02:50 PM
RE: Zmiany w usługach - propozycja - by PRS - 06-01-2018, 03:33 PM
RE: Zmiany w usługach - propozycja - by kaziu - 06-13-2018, 08:49 PM
RE: Zmiany w usługach - propozycja - by PRS - 06-13-2018, 09:02 PM
RE: Zmiany w usługach - propozycja - by OCB - 09-13-2018, 10:58 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)