09-06-2020, 08:56 PM
Osobiście uważam że najlepszaą opcja byłoby zresetowanie obecnej krainy i stworzenie drugiej np. 1.11 lub nizszej, byłoby to ciekawe utrudnienie dla graczy którzy stawiają sobie wyższe cele wobec grania w diablo niżeli ciągłe nawalanie eventu bo jak można zauważyć gdy nie ma eventu ludzi można policzyć na palcach jednej ręki więc imo brak eventu = śmierć realmu. Natomiast stworzenie drugiej krainy współdziałającej z 1.13 dałoby wybór graczowi czego oczekuje od diablo jeżeli :
Szybkie wzbogacanie sie na eventach i nic poza tym to idzie na 1.13 (granie eventu ma swoje zalety i wady o których wszyscy wiemy)
Szukania wyzwań oraz urozmaicenia rozgrywki to idzie na 1.11(lub nizsza)
Wybaczcie ze tak późno ale nie chciałem dostać rykoszetem w chwili trwania ostrej wymiany zdań.
Ponadto żadna z powyższych opcji ankiety mnie nie przekonuje więc pozostawiam was z moją opinia na temat dalszych losów realmu zamieszczona powyżej
Szybkie wzbogacanie sie na eventach i nic poza tym to idzie na 1.13 (granie eventu ma swoje zalety i wady o których wszyscy wiemy)
Szukania wyzwań oraz urozmaicenia rozgrywki to idzie na 1.11(lub nizsza)
Wybaczcie ze tak późno ale nie chciałem dostać rykoszetem w chwili trwania ostrej wymiany zdań.
Ponadto żadna z powyższych opcji ankiety mnie nie przekonuje więc pozostawiam was z moją opinia na temat dalszych losów realmu zamieszczona powyżej