Reszta się przygląda jak można nie rozumieć oczywistych faktów i kalkulacji popartych baczną obserwacją ostatnich lat działań na różnych krainkach.
Nie mam do Ciebie siły człowieku, większość ma głos, a większość nie chce Twojej krainy pvp stając przed wyborem via czegoś innego bo większość zwyczajnie nie jest zainteresowana pvp W OGÓLE. A ankieta i dyskusja miała być po to żeby wyłonić jeden dodatkowy TWÓR, jeden , liczba pojedyncza, nie coś + coś , tylko jeden dodatkowy obok istniejącego lub zdyskwalifikować jego powstanie poprzez opowiedzenie się za wariantem NIE CHCE DRUGIEJ KRAINY.
i jeżusie nazat rejski, czytaj ze zrozumieniem - błagam, kurde proszę - , napisałem że WIĘKSZOŚĆ Z (Z) ZZZZZZZ , ( to Z jest tu istotne ) TYCH CO BYLI ZA KRAINĄ PVP W POPRZEDNIEJ DYSKUSJI, FINALNIE ZAGŁOSOWALI NA BRAK KRAINY - bo nie jest po ich myśli - i to jest oznaka egoizmu
Ja nie mam żadnego problemu, problem jest zgoła gdzie indziej - do dyskusji i ankiety nie jest dopuszczony nawet ten pomysł więc ta walka mija się z celem.
tak więc jak dla mnie jest 22:0 dla krainy PvP, choć pośród tych 22, 3 lub 4 osoby chętnie by tam pograły.
P.S.
TO w jaki sposób wyedytujesz swoją myśl i przelejesz ją na post na forum ma spory wpływ na to czy i jak zostanie odebrana oraz zrozumiana.
Niemiło mi się czyta taki ciąg pół zdań nie oddzielonych ni kropek ni przecinek, nie wiem dokładnie co chciałeś przekazać; a raczej zapytać bo są tam tylko dwa znaki zapytania - ale na pewno już to wiem, lub nie znam na to odpowiedzi. Zastanawia mnie tylko dlaczego nie możesz skupić chwilę uwagi i zacząć czytać dokładnie to co ja nadaję, nie jestem grammar nazi - ale chyba staram się być spójny i nie zaprzeczać sam sobie. Bo kontynuując tą jałową dyskusje znowu mi coś wytykasz podczas gdy pożerasz istotne przyimki z moich wypowiedzi i zaczynasz mnie nimi atakować, gdy przeinaczone przez Ciebie mają sens odwrotny do tego który ja nadałem.